میکروسمنت و کاربرد آن
میکروسمنت پوششی از سیمان، رزین، مواد افزودنی و رنگدانه های معدنی است. این پوشش برای محیط های داخلی و خارجی مناسب است. قابل استفاده برای کف، دیوار و سقف. یکی از مزایای این روکش بدون درز بودن آن است. میکرو سیمان تنوع رنگ و بافت بسیار زیادی دارد و اتاق را متفاوت و خاص می کند و در نهایت بسته به سلیقه مشتری می تواند مات، نیمه براق یا براق به نظر برسد. میکروسمنت برای زیباسازی دکوراسیون داخلی و خارجی فضاهای مختلف مانند هتل ها، ویلاها، خانه ها، اماکن تجاری و حتی باشگاه ها و رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع میکروسمنت و ترکیبات آن
رنگ میکروسمنت در ترکیبات مختلفی ساخته می شود که ویژگی آن یکپارچگی و بدون درز بودن آن است. این رنگ از نوعی پلیمر مایع تشکیل شده است که با سیمان پیوند می یابد. ترکیب این مواد چسبندگی بسیار خوبی ایجاد می کند که برای پوشش وسیع منطقه بسیار مناسب است. برای دوام بیشتر این پوشش برای سطوح، از فایبرگلاس نیز در ترکیبات آن استفاده شده است که باعث انسجام آن شده و از ترک خوردن پس از اجرا جلوگیری می کند. علاوه بر این، ترکیب آنها با فایبرگلاس باعث دوام بیشتر آنها می شود. در ادامه انواع رنگ میکروسمنت آورده شده است:
Aquasement
این نوع پوشش در برابر نمک و گاز کلر بسیار مقاوم بوده و برای استخر و حوضچه ها کاربرد دارد.
میکروفرش
بهترین انتخاب برای کفپوش. این نوع میکروسمنت دارای بافت متوسط و سطح سایش سخت برای راه رفتن است.
میکروفینو
این روکش معمولا برای دیوارها کاربرد دارد و دارای ظاهری ظریف و شیک است. همچنین می توانید از واترمارک های مختلف در این نوع میکروسمنت استفاده کنید.
میکروبیس
این نوع میکروسمنت برای کف یا دیوارهای سنتی مناسب است و بافت های غیر معمولی دارد. از این پوشش همچنین برای ساخت و آماده سازی میکروسمنت های دیگر استفاده می شود.
مزایای میکروسمنت
مزایای استفاده از میکروسمنت عبارتند از: پوشش دهی سطوح بدون بر جای ماندن هیچ درزی چسبندگی بالا برای نصب، مناسب برای سطوح داخلی و خارجی، تغییر رنگ پس از گذشت زمان ایجاد نخواهد شد. مقاوم در برابر ضربه، خراش و مواد شیمیایی، استفاده از مواد طبیعی و مناسب برای محیط زیست، سطوح بدون جرم و باکتری، پوششی برای زینت بخشیدن به فضا و کاملا با ظرافت بالا، تنوع انتخاب رنگهای مختلف، قابل اجرا روی سطحهای مختلف از جمله دیوار، سقف، کف، تنوع انتخاب طرح، قابل شست و شو بسیار ساده و راحت. ضخامت ۲ الی ۳ میلی متری که باعث می شود کاملا مقاوم و ضد ضربه باشد. لغزنده نبودن آن بسته به جنس انتخاب شده دارد و مدت زمان اجرای کوتاهی نیاز دارد و در زمان صرفه جویی میشود. همچنین اجرای آن بسیار ساده است و به تخصص نیاز ندارد.
کاربرد میکروسمنت
امروزه از میکروسمنت یا سیمان میکرو در دکوراسیون داخلی گرفته تا راه پله، حمام، شومینه، میز، میز و سایر مبلمان، دیوارهای تزئینی، شومینه، حیاط خلوت، بالکن و همچنین در نمای بیرونی آپارتمان ها و ویلاها از فضاهای تفریحی استفاده می شود. در مغازه ها، رستوران ها، ادارات، هتل ها، کافه ها و باشگاه های ورزشی و استخرها می توان از آنها برای پوشش کف، دیوارها و سایر موارد استفاده کرد. استحکام بالای این محصول آن را به گزینه ای عالی برای مکان هایی با ترافیک سنگین تبدیل می کند. این محصول دارای تنوع رنگ و بافت جذابی است که محیط را خاص می کند و در نهایت بسته به سلیقه مشتری می تواند ظاهری مات، نیمه براق یا براق داشته باشد.
روکش برش لبه دار، بدون درز و مناسب برای مصارف داخلی و خارجی است. پوشش مداوم که می تواند روی کف، دیوار، پله، پاسیو، سقف، استخر و حتی مبلمان اعمال شود. نوع سطح استفاده از میکروسمنت را محدود نمی کند، اما استفاده از کارگران ماهر تاثیر زیادی بر عملکرد کیفی دارد. تطبیق پذیری آن باعث افزایش حضور آن در نوسازی منازل شخصی و فضاهای تجاری و مناطق بزرگ مانند مراکز ورزشی، ساختمان های صنعتی، هتل ها و رستوران ها شده است. به لطف بافت های مختلف، به اتاق ها شخصیت منحصر به فرد و شخصی می دهد. دارای طیف گسترده ای از رنگ ها و پوشش های مختلف است.
مراحل اجرای میکروسمنت
میکروسمنت به عنوان دوغاب استفاده می شود و می تواند درزها و ترک ها را خیلی سریع پر کند، بنابراین برای فضاهای بزرگ مانند سقف، کف، دیوار و حمام بسیار مناسب است. در ادامه مراحل اجرای میکروسمنت آورده شده است:
زیرسازی: برای زیرسازی ابتدا تمام کثیفی ها را از سطح مورد نظر پاک کنید، زیرا نباید گرد و غبار روی سطح باشد. سپس باید پرایمر را روی سطح بمالید. مهم است که لایه substrate را روی سطح اجرا کنید تا صاف شود. این کار یک سطح صاف برای اعمال رنگ میکروسمنت ایجاد می کند.
صیقلی کردن سطح : در این مرحله لازم است مش فایبرگلاس و به دنبال آن لایه میانی رنگ میکروسمنت اعمال شود. این مرحله نیاز به پرداخت کامل سطح دارد که برای این کار باید سطح را به خوبی سمباده زد.
لایه عایقی انتهایی : در این مرحله تقریبا نهایی، پرایمر میکروسمنت باید مجدداً روی سطح اعمال شود. سپس آخرین لایه رویی سیمان اعمال می شود. برای این لایه آخر لازم است آخرین لایه ها را اجرا کنید تا سطحی صاف و شفاف داشته باشید. در نهایت، یک پوشش محافظ برای چند برابر کردن مقاومت سطح مورد نیاز است.
هزینه اجرای میکروسمنت
هزینه های مختلفی برای اعمال رنگ میکروسمنت وجود دارد. به عوامل زیادی بستگی دارد. یکی از آنها مساحت مکان مورد نظر است که باید با این مواد بپوشانید. هر چه اتاق بزرگتر باشد، پول بیشتری باید برای آن خرج شود. نکته بعدی که در هزینه اجرای رنگ میکروسمنت تاثیر می گذارد زیرسازی است. هرچه زیرساخت طولانی تر تعمیر شود، هزینه آن بیشتر می شود. برای تراز کردن سطح، درزها را ماله کنید و آن را صاف کنید، نکته مهمی است که هنگام استفاده از رنگ میکروسمنت باید در نظر بگیرید.
جمع بندی نهایی
برای چوب طبیعی قابل استفاده نیست. سطحی که قرار است پوشش داده شود باید کاملا خشک و سالم باشد. بهتر است سطح رنگ میکروسمنت را با آب و صابون بشویید. در حالی که این رنگ بادوام در نظر گرفته می شود، اما برای سطوح شلوغ مناسب نیست. بسته به ماهیت پوشش، انواع مختلفی از لغزش ممکن است رخ دهد، بنابراین بهتر است نوع کاربرد آن را مشخص کنید. لایه آخر ضد آب است که بهتر است وگرنه رنگ خود میکروسمنت نمی تواند ضد آب و عایق رطوبت باشد. مراحل نصب تا 3 روز طول می کشد و سپس یک هفته طول می کشد تا بتوان روی آن راه رفت.
نوشته های مرتبط:
- بازگرداندن (ریست کردن) منوها و نوار ابزارهای اتوکد 2025
- BIM در صنعت ساختمان چیست؟
- نرم افزار اتوکد بهتر است یا رویت؟
- ابزار Annotation در اتوکد چیست؟
- پایان کار ساختمان و مراحل و مدارک دریافت آن
- برگ سبز تعهد پایانکار یا اعلام اتمام عملیات ساختمانی و…
- پلات استایل اتوکد | آموزش رایگان Autocad
- Autocad Uninstall | نحوه حذف کامل اتوکد از ویندوز
- آموزش ۳Dmax | ویرایشگر Array در تری دی مکس
- آموزش رایگان Autocad | تبدیل اتوکد به گوگل ارث و…
دیدگاهتان را بنویسید