کناف چیست و چه کاربردی در ساختمان دارد ؟
کاربرد کناف در طراحی داخلی
کناف یک نمونه از انواع سقف های کاذب است که از اتصال پنل های گچی یا غیر گچی به سقف ساخته می شود و این پنل ها سازه های یکپارچه ای هستند که جنس آن ها گالوانیزه است و با روکش گچ و سیمان پوشش داده شده اند و به سقف اتصال می یابند ، سقف های کناف هم به صورت ثابت و هم تولید و ساخته می شوند ، در این مقاله می خواهیم به کاربرد کناف در طراحی داخلی ساختمان بپردازیم ، با خانه معماری همراه باشید.
مزایا و ویژگی های سقف کاذب کناف
یکی از بهترین ویژگی های سقف های کاذب کناف وزن سبک آن ها در مقایسه با دیگر سقف های کاذب است که به همین دلیل هیچ بار اضافه ای را بر ساختمان وارد نمی کنند و زمان نصب و اجرای آن ها سریع است ، این سقف های کاذب همچنین قابل برداشت و تعمیر هستند و دسترسی به تاسیسات پشت آن ها راحت است ، با نصب این سقف ها در خانه خود امکان نصب چراغ های تزیینی روکار و توکار و نور مخفی را خواهید داشت و می توانید با نورپردازی جلوه زیباتری به سقف بدهید.
قیمت سقف کناف نسبت به دیگر سقف های تزیینی و دکوری مقرون به صرفه تر می باشد ، کناف همچنین به عنوان یک پوشش ضد حریق و ضد آب عمل می کند و از این حیث بسیار پر طرفدار است ، از کناف های ضد آب در آشپزخانه ، استخر و سرویس های بهداشتی می توان استفاده کرد ، یکی از مزایای سقف کناف این است که می توان آن را به عنوان یک پوشش برای مخفی کردن تاسیساتی که در سقف تعبیه شده و نمایان هستند به کار برد.
انواع سقف کاذب ثابت
سقف های یکپارچه و ساده
سقف کاذب یکپارچه و ساده متشکل از یک زیرساز سبک معلق از جنس گالوانیزه با مقاطع ناودانی شکل است و پنل های گچی یک یا دو لایه به وسیله پیچ روی آن نصب می گردد و به وسیله بتونه درزهای بین پنل های نصب شده گرفته می شود و بدین ترتیب یک سقف یکپارچه بدون درز و شکاف خواهید داشت.
سقف کاذب طرح دار یا دکوراتیو
از سقف های طرح دار در فضاها و مکان های مختلفی استفاده می شود و به دلیل داشتن طرح های متنوع بسیار کاربردی هستند ، این نوع سقف های کاذب انواع مختلفی دارند از جمله :
- سقف های کنافی گنبدی شکل
- سقف های کاذب تونلی
- سقف های کنافی با حاشیه ساده
- سقف های کنافی با نور مخفی در حاشیه
- سقف های کاذب کمانی
- سقف های کنافی منحنی و قوسی
- کاربرد سقف کناف در ساختمان
سقف کاذب متحرک
یکی دیگر از انواع سقف کاذب می توان به سقف های متحرک اشاره کرد که از سازه های T شکل و تایل های سقفی آن را می سازند ، برای اجرای این سقف ها ، سازه های T شکل را با آویزهای قابل تنظیم به سقف وصل می کنند و تایل ها را درون این شبکه قرار می دهند ، تایل هایی که در سقف کاذب متحرک استفاده می شوند تایل های پی وی سی ، آکوستیک ، فلزی ، گچی و انواع طلق هستند.
طرح Knauf سقف
یکی از ایده های بسیار کاربردی در طراحی سقف طرح کناف است و امروزه در بیشتر ساختمان ها آن را جایگزین گچ بری سقف می کنند و خوب است بدانید که کناف به عنوان دکور سقف مورد استفاده قرار می گیرد که گزینه بسیار خوبی در طراحی سقف آشپزخانه و اتاق پذیرایی می باشد و نمایی زیبا را ایجاد می کند.
انواع سقف کناف در طراحی داخلی ساختمان
کناف سقف آشپزخانه
طراحی سقف آشپزخانه با کناف کاری یکی از ایده های بسیار خوب در طراحی آشپزخانه است و در آشپزخانه های مدرن و کلاسیک نتیجه بسیار خوبی را می دهد.
کناف سقف پذیرایی
در این روزها از کناف برای طراحی سقف پذیرایی بسیار استفاده می شود و طرفداران بسیاری هم دارد و جلوه خاصی را برای این نقطه از خانه به وجود می آورد ، امروزه Knauf در طراحی اتاق پذیرایی به سبک های مدرن و کلاسیک جای گچ بری سقف را گرفته است و با رنگ آمیزی می توان تلفیقی زیبا میان کناف و رنگ ایجاد کرد و یک اتاق پذیرایی منحصر به فرد داشت.
کناف سقف اتاق خواب
در بسیاری از منازل از کناف برای طراحی سقف اتاق خواب هم استفاده می شود و کناف کاری اتاق خواب بهتر است که با یک نورپردازی مناسب همراه گردد تا جذابیت بیشتری را به همراه داشته باشد و نمایی جدید در اتاق خواب به وجود آید ، قبل از هر اقدامی بهتر است که با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید و یا مقاله هایی در این باره را در اینترنت جستجو و مطالعه نمایید تا نتیجه رضایت بخشی را برای شما به همراه داشته باشد.
نوشته های مرتبط:
- پایان کار ساختمان و مراحل و مدارک دریافت آن
- پروژه نوسازی خانه دیوار آجری در هند (Brick Screen House)
- مقایسه دکوراسیون داخلی با طراحی داخلی
- دکوراسیون به سبک مدیترانه ای
- با سبک ماوریک در دکوراسیون داخلی آشنا شوید
- با سبک گلم در دکوراسیون داخلی آشنا شوید
- بهترین نرم افزارهای طراحی خانه، مزایا و معایب
- نکات طراحی کلوزت روم در دکوراسیون داخلی
- نکات مهم در بازسازی پارکینگ
- کفپوش لینولئوم؛ انتخابی ایده آل برای خانه شما
دیدگاهتان را بنویسید