کفپوش سه بعدی چیست و چه کاربردی در طراحی داخلی دارد ؟
استفاده از کفپوش سه بعدی در طراحی داخلی و دکوراسیون
در این روزها بحث طراحی داخلی و دکوراسیون بسیار داغ است و بسیاری از طراحان و معماران بر روی این موضوع متمرکز شده اند و طرح های جدید و مدرن بسیاری را در این خصوص ارائه می دهند ، یکی از المان های مهم در دکوراسیون داخلی کفپوش ها هستند و علاوه بر کفپوش های چوبی ، سرامیکی ، بامبو ، لمینت ، سنگی و کفپوش وینیل ، یک نمونه جدید از کفپوش به بازار عرضه شده که کفپوش سه بعدی نام دارد.
کفپوش های سه بعدی جذابیت بسیاری دارند و یک تصویر واقعی را تداعی می کنند ، اگر می خواهید طبیعت را به خانه خود بیاورید استفاده از این کفپوش ها را به شما در دکوراسیون داخلی منزل خود پیشنهاد می کنیم که با نصب آن ها تصاویر مختلف به صورت سه بعدی قابل مشاهده است ، یکی از بهترین و محبوب ترین نمونه های این نوع از کفپوش ، طرح دریا است و در مکان های مختلفی از آن استفاده می شود و به گونه ای است که انگار امواج دریا واقعی و در حال تلاطم هستند.
جنس کفپوش Three-dimensional flooring از چیست ؟
کفپوش سه بعدی در حقیقت یک لایه یکپارچه است که هیچ خط و درزی ندارد و جنس آن از رزین اپوکسی می باشد و بر روی تمامی سطوح سنگی ، کاشی ، پارکت ، سیمانی و بتونی قابل اجرا و نصب است ، این کفپوش های سه بعدی طرح ها و رنگ های متنوعی دارند و هر سلیقه ای را پوشش می دهند و شفافیت و یکدستی و براقی بسیار عالی دارند.
مکان هایی که می توان کفپوش سه بعدی را مورد استفاده قرار داد عبارتند از :
- حمام و سرویس بهداشتی
- هتل ها و لابی آن ها
- آشپزخانه
- مراکز خرید
کفپوش های سه بعدی چه مزایایی دارند ؟
در حال حاضر از کفپوش سه بعدی در بسیاری از ساختمان های مسکونی و مراکز تجاری استفاده می شود و از جایگاه ویژه ای در طراحی و دکوراسیون داخلی برخوردار می باشد و مزایای بسیاری دارد که خانه معماری در ادامه به تک تک آن ها می پردازد.
کفپوش Three-dimensional flooring نمای بسیار زیبایی دارد
یکی از مهم ترین ویژگی و مزایای این کفپوش نمای زیبای آن است ، در صورتی که از این کفپوش ها در دکوراسیون خانه خود استفاده نمایید ، می توانید مشکلات نمای ساختمان خود را با زیبایی آن ها بپوشانید و چشم هر بیننده ای را خیره کنید.
هزینه نگهداری این کفپوش پایین است
تعمیرات و نگهداری یکی از لازمه های مراقبت از ساختمان و وسایل آن است و به دلیل این که کفپوش های سه بعدی سطحی یکپارچه دارند و هیچ گونه درز و خطوطی ندارند ، هرگز گرد و غبار در بین آن نفوذ نمی کند و بدین ترتیب تمیز کردن آن ها بسیار راحت است ، یکی از خوبی های این کفپوش ها پایین بودن هزینه تعمیرات و نگهداری آن ها است و کاربرد آن ها در خانه بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.
کفپوش سه بعدی مقاومت بسیار زیادی دارد
به طور کلی مقاومت کفپوش های سه بعدی بالا است و در برابر عوامل ناشی از شوینده ها و برخی مواد شیمیایی بسیار از خود مقاومت نشان می دهند در حالی که سایر کفپوش ها در برابر این عوامل ممکن است مقاومت کمی داشته باشند ، کفپوش های سه بعدی همچنین فشار ناشی از قرار دادن وسایل سنگین را نیز تحمل می کنند و در برابر خراشیدگی مقاومت بالایی دارند ، این ویژگی های خوب این نوع کفپوش دلیلی برای استفاده از آن ها در صنعت هم می باشند.
ایمنی بهداشتی کفپوش سه بعدی
از آن جایی که ساختار کفپوش های سه بعدی یکپارچه و بدون درز و شکاف است ، گرد و غبار روی آن ها نمی نشیند و انباشته نمی شود و بدین ترتیب قارچ و باکتری در میان آن ها رشد نخواهد کرد ، به همین دلیل از نظر مقاومت بهداشتی می توان رتبه خوبی به کفپوش های سه بعدی داد.
کفپوش سه بعدی در برابر حریق مقامت بالایی دارد
از آنجایی که کفپوش های سه بعدی را از پلیمر می سازند و پلیمر نمونه ای از متریال ضد حریق است ، به همین دلیل یکی از بهترین مزایا و ویژگی های این کفپوش ها را می توان مقاومت بالای آن ها در برابر آتش سوزی نامید.
این کفپوش ها چه معایبی دارند ؟
نصب کفپوش سه بعدی راحت نیست !
یکی از معایب این کفپوش ها فرآیند سخت نصب آن ها می باشد و برای نصب آن نیاز به دستگاه های مخصوصی است و باید از فرد متخصص این کار در این زمینه استفاده شود و بازه زمانی نصب کفپوش های سه بعدی ۳ تا ۵ روز به طول می انجامد.
عدم دسترسی آسان به کفپوش سه بعدی
خرید کفپوش های سه بعدی راحت نیست چرا که به مقدار زیادی به بازار عرضه نمی شوند و برای خرید آن ها باید از طریق ثبت سفارش اقدام کرد.
سرد بودن سطح کفپوش های سه بعدی
این کفپوش ها مانند کفپوش های بتنی سطح سردی دارند و این یکی از معایب بزرگ کفپوش سه بعدی است و این موضوع در این روزها در بحث ساختمان سازی و همچنین طراحی فضاهای مختلف اهمیت ویژه ای دارد.
مراحل نصب کفپوش
اجرای یک کف مناسب مهم ترین مرحله برای نصب کفپوش های سه بعدی است و باید به آن توجه کرد ، سطح مورد نظر باید مقاومت بالایی داشته باشد و کاملا یکدست و یکپارچه باشد ، در زمان آماده سازی سطح ، شیارهایی که بیش از نیم سانتی متر طول و عرض دارند را باید به وسیله بتونه اپوکسی پر کرد ، بعد از مرحله آماده سازی سطح باید از پرایمر استفاده کرد ، باید توجه داشته باشید که پرایمر اپوکسی باید چسبندگی بالایی داشته باشد و باید محصول با کیفیتی را خریداری نمایید.
اجرای رنگ اپوکسی مرحله بعدی است و در این مرحله نسبت به اجرای پارچه کفپوش سه بعدی باید اقدام کنید و جنس پارچه ای که برای این منظور استفاده می کنید ، خاص و ویژه است که با دستگاه یو وی تولید می شود و خاصیت ضد آب و ضد اسید دارد ، در مرحله آخر که مهم ترین مرحله نصب و اجرای کفپوش سه بعدی است باید از لاک اپوکسی استفاده کنید و بسیار اهمیت دارد که لاک اپوکسی از مواد ضد حباب درست شده باشد و در هنگام اجرا باید لاک را به طور یکدست به تمام سطح زد.
انواع کفپوش سه بعدی
کفپوش اپوکسی سه بعدی
کفپوش های سه بعدی اپوکسی نمونه های جدید از کفپوش اپوکسی هستند که در ساخت آن ها از رزین های اپوکسی در سطح آن ها استفاده می شود ، خوب است بدانید اپوکسی در برابر خراشیدگی مقاومت بالایی دارد و از این کفپوش ها در محیط های کم رفت و آمد بیشتر استفاده می شود ، درست است که مقاومت این نوع کفپوش در برابر خراشیدگی و مواد شیمیایی بالا است ولی اگر عملیات نصب به درستی صورت نگیرد ، مشکلات فراوانی را در آینده خواهید داشت پس بهتر است که از یک متخصص نصب کفپوش کمک بگیرید ، برای به وجود آوردن یک فضای متفاوت در خانه خود استفاده از کفپوش های سه بعدی اپوکسی را به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم.
کفپوش متحرک سه بعدی
با استفاده از نورپردازی دیجیتال و هوشمند ، کفپوش های سه بعدی متحرک به وجود می آیند و به گونه ای طراحی شده اند که وقتی روی آن طراحی های صورت گرفته قدم می گذارید به صورت متحرک در می آیند ، این گونه کفپوش ها را بیشتر در طراحی فضاهای ویژه از جمله تالارهای عروسی مورد استفاده قرار می دهند ، این کفپوش باید در مکان های کم نور به کار برده شود تا نورپردازی به خوبی صورت گیرد و به چشم آید ، این کفپوش ها زیبایی منحصر بفردی دارند.
قیمت کفپوش های متحرک
قیمت این کفپوش ها به عوامل مختلفی بستگی دارد و در این مورد باید شرایط کف را در نظر گرفت ، مثلا اگر رطوبت یا چربی بر روی سطح مورد نظر وجود داشته باشد ، در ابتدا باید کاملا برطرف شود و هزینه جداگانه ای دارد ، همچننی متراژ فضای مورد نظر هم در قیمت کفپوش دخیل است ، اگر این کفپوش ها را در محیط های باز به کار بگیرند باید در اجرای آن از مواد آنتی UV استفاده شود و هزینه بالاتر می رود ، ضخامت مورد نظر برای کفپوش و همچنین نوع کاربری آن از عوامل دیگری است که بر قیمت تاثیر می گذارد.
نوشته های مرتبط:
- BIM در صنعت ساختمان چیست؟
- پایان کار ساختمان و مراحل و مدارک دریافت آن
- برگ سبز تعهد پایانکار یا اعلام اتمام عملیات ساختمانی و…
- خانه ای کنار دریاچه در پریرا، کلمبیا
- موزه Boola Bardip
- تسهیلات پروازهای ورودی فرودگاه بین المللی سیاتل-تاکوما
- پروژه نوسازی خانه دیوار آجری در هند (Brick Screen House)
- خانه فشرده کارست
- خانه معماری | نمای ترموود؛ لوناوود
- مقایسه دکوراسیون داخلی با طراحی داخلی
دیدگاهتان را بنویسید