رنگ های مناسب بر اساس فنگ شویی در طراحی داخلی
فنگ شویی علمی است که امروزه از اصول آن در طراحی داخلی بسیار استفاده می شود ، این علم کمک می کند که فضایی مناسب در خانه ایجاد کنید و انرژی های مثبت را به خانه فراخوانید ، رنگ ها در دکوراسیون داخلی نقش مهمی دارند و در این مطلب درباره رنگ های مناسب بر اساس فنگ شویی در طراحی داخلی صحبت می کنیم و با انتخاب رنگ های مناسب بر این اساس می توانید یک فضای مناسب و تاثیرگذار به وجود آورید ولی قبل از آن به نکاتی درباره طراحی داخلی بر اساس فنگ شویی می پردازیم.
فنگ شویی مناسب در مکان
معنوی لغوی فنگ شویی ، آب و باد است ، این علم معتقد است که انرژی باد و آب موجود در طبیعت در زندگی انسان تعادل ، شانس و برکت به وجود می آورد و این علم اصالت چینی دارد و یک انرژی نامرئی به نام ” چی ” که در همه جا وجود دارد عنصر اصلی آن می باشد ، وقتی می گویند که فنگ شویی یک مکان مناسب است بدین معنی است که این انرژی در آن مکان جمع شده است.
این یک حقیقت است ، زمانی که از منابع اساسی فنگ شویی در محیط کار یا زندگی خود بهره ببرید ، مکان و محیطی که در آن قرار دارید هماهنگی و ارتباط خوبی با طبیعت برقرار می کند و همین امر باعث می شود تا شما در زندگی خود از سلامتی ، موفقیت و شادی بیشتری برخوردار شوید.
اگر می خواهید اصول فنگ شویی را در طراحی خانه خود رعایت کنید ، استفاده از لوازمی که نمادی از شرق دور می باشند می تواند ایده خوبی باشد ، با رعایت اصول فنگ شویی اجازه می دهید که انرژی مناسب در خانه یا محیط کارتان جریان یابد و همین امر شانس زیادی را برای شما به همراه خواهد داشت.
چیدمان وسایل بر اساس اصول فنگ شویی
انتخاب رنگ های نقاط مختلف خانه و چیدمان مبلمان و اشیا بر اساس اصول فنگ شویی به شما کمک می کند که انرژی های منفی را بکاهید و انرژی مثبت در خانه را افزایش دهید ، اگر با اصول فنگ شویی آشنایی داشته باشید می توانید برکت و شادی را به خانه خود بیاورید ، در روش های فنگ شویی باید وسایل مورد علاقه خود را در جاهای درست قرار دهید به عبارتی دیگر باید چیدمان وسایل و اشیا بر اساس نقاط برکت ، فراوانی و آرامش صورت گیرد.
بهترین خانه ها بر اساس فنگ شویی
خانه هایی که به شکل مربع یا مستطیل هستند در علم فنگ شویی بهترین خانه ها می باشند ، بهترین پنجره ها هم پنجره هایی هستند که چهارگوش هستند به بیرون باز می شوند ، بر اساس اصول فنگ شویی هر خانه باید در ازای یک درب ، 3 پنجره داشته باشد و قسمت های مختلف خانه باید با هم در تناسب باشند.
درب ورودی
اگر می خواهید خانه ای بر اساس اصول فنگ شویی داشته باشید باید به ورودی خانه بسیار توجه کنید ، بر این اساس باید درب ورودی بزرگ باشد و بهتر است که رو به مکانی روشن و دلباز باشد ، بر روی در ورودی از وسایلی که برایتان خوش یمن است می توانید استفاده کنید ، اگر می خواهید انرژی های منفی را از خانه بیرون کنید باید یک آینه در مقابل درب ورودی قرار دهید.
آشپزخانه
آشپزخانه یکی از مهم ترین ارکان در طراحی داخلی است و باید روشنایی کافی داشته باشد این موضوع به خصوص برای خانم های خانه دار بسیار اهمیت دارد ، توجه داشته باشید از نظر فنگ شویی آشپزخانه نباید روبروی سرویس بهداشتی باشد و همچنین فر یا گاز آشپزخانه هم روبروی اتاق خواب یا سرویس بهداشتی نباید قرار گیرند ، در فنگ شویی سینک ظرفشویی نمادی از آب و گاز و فر نیز نماد آتش هستند و باید به محل قرار دادن آن ها دقت کرد و نباید در مقابل هم باشند.
سعی کنید گاز و یخچال را در کنار هم نگذارید و اتاق غذاخوری را طوری طراحی کنید که در نزدیکی آشپزخانه باشد ، برای این که به اصول فنگ شویی عمل کنید بهتر است که چوب را جایگزین مرمر و شیشه کنید ، برای فراخواندن برکت و فراخوانی به خانه خود خوب است که آینه را در کنار میز غذاخوری قرار دهید.
سالن پذیرایی
سالن پذیرایی هم از نقاط مهم خانه در طراحی داخلی محسوب می شود و در ین مکان هم رعایت اصول فنگ شویی بسیار اهمیت دارد ، به طور کلی سبک مدرن یا روستیک برای طراحی داخلی بر اساس فنگ شویی ایده های خوبی خواهند بود ، در این مکان از تصاویر رنگی و همچنین تصاویر گیاهان به جای وسایل تزئینی استفاده کنید بدین ترتیب بیشترین بهره را از نوری که در طول روز به خانه می تابد خواهید برد ، وسایلی که درون آن آب هست مانند آکواریوم را جلوی دید بگذارید.
اتاق خواب
برای اتاق خواب از رنگ های گرم و آرام استفاده کنید و آینه را در برابر تخت خواب نگذارید و بهترین جا برای قرار دادن تخت خواب مقابل دیوار است ، سعی کنید از قرار دادن تلویزیون ، کامپیوتر و دیگر لوازم برقی مانند این ها در اتاق خواب پرهیز کنید چرا که آرامش را از فضای اتاق دور می کنند و برای سلامتی هم خوب نیست.
سرویس بهداشتی
آینه را باید در بهترین جای ممکن در این مکان قرار دهید و توجه داشته باشید که درب حمام و دستشویی نباید از روبرو دیده شوند و سرویس بهداشتی حتی الامکان نباید مقابل سالن پذیرایی یا نشیمن باشند ، دقت داشته باشید تخت خواب شما نباید در آنسوی دیوار سرویس بهداشتی باشد.
رنگ های مناسب بر اساس فنگ شویی
استفاده از رنگ قرمز بر اساس فنگ شویی
قرمز رنگ عشق و شانس است ، هر مکانی که ب این رنگ طراحی می شود دچار هیجان و سر زندگی می شود ولی در استفاده از رنگ قرمز نباید زیاده روی کرد و تعادل را حفظ کرد ، استفاده بیش از حد از این رنگ در یک مکان آزار دهنده می شود.
همان طور که گفتیم گاز و فر نمادی از آتش هستند و به همین دلیل بهتر است که از رنگ قرمز در آشپزخانه استفاده نکنید ، هر کدام از رنگ ها معنایی دارند و باید از آن ها به درستی استفاده کرد.
رنگ زرد از رنگ های مناسب بر اساس فنگ شویی
رنگ زرد نماد شهرت است و برای اتاق کار بسیار مناسب است ، از این رنگ در محیط کار هم می توانید بهره بگیرید ، جالب است بدانید که رنگ زرد تیره نماد توسعه شخصی کار می باشد ، به طور کلی زرد را در محیط های کاری باید به کار گرفت ، نور زرد و تنالیته های آن برای روشنایی خانه مناسب است ولی تا جایی که می توانید در طراحی خانه از پنجره های بزرگ استفاده کنید تا بتوانید بیشترین بهره را از نور طبیعی ببرید.
رنگ سبز
رنگ سبز نماد طبیعت ، سلامتی ، رشد و نمو است ، با استفاده از این رنگ می توانید تعادل و آرامش درونی را به خانه خود بیاورید و در نقاط مختلف خانه خود این رنگ را می توانید به کار گیرید ، سبز برای اتاق کودکان بسیار مناسب است و اگر اهل مدیتیشن هستید می توانید در مکانی که به این کار می پردازید از رنگ سبز استفاده کنید.
آبی از رنگ های مناسب بر اساس فنگ شویی
آبی رنگ آرامش و نماد آب است و برای اتاق خواب بسیار مناسب می باشد ، دیوارهای اتاق خواب و همچنین روتختی خود را می توانید آبی انتخاب کنید ، منظور از آبی همان رنگی است که در حمام و دستشویی خانه از آن استفاده می شود و می توانید در نقاط مختلف خانه از این رنگ بهره بگیرید.
رنگ نارنجی یکی دیگر از رنگ های مناسب بر اساس فنگ شویی
جالب است بدانید که نارنجی خلاقیت و تمرکز را زیاد می کند و برای اتاق و دفاتر کاری بسیار مناسب خواهد بود ولی بهتر است این رنگ را در دیوارها به کار نگیرید ، وسایل و اکسسوارهای نارنجی انتخاب مناسب تری خواهند بود ، در صورتی که نارنجی را مورد استفاده قرار می دهید باید در جایی باشد که بتوانید آن را ببینید و در پشت سر شما نباشد.
سفید از بهترین رنگ های مناسب بر اساس فنگ شویی
سفید نماد تمیزی و سادگی است و در بیشتر خانه از این رنگ برای طراحی استفاده می شود ، این رنگ به اتاق خواب شما می تواند آرامش بسیار زیادی ببخشد ، برای آشپزخانه و سرویس بهداشتی هم به دلیل احاس پاکی که می بخشد بسیار مناسب می باشد ، در قسمت ورودی خان ههم رنگ سفید بسیار گزینه خوبی است چرا که حس اعتماد را در نفری که به خانه وارد می شود ایجاد می کند ، به طور کلی رنگ سفید یکی از رنگ های مناسب بر اساس فنگ شویی در طراحی داخلی به شمار می رود.
بنفش یکی از رنگ های مناسب بر اساس فنگ شویی
بنفش باعث بالا رفتن انگیزه های ذهنی و خودآگاهی می شود و جالب است بدانید که این رنگ دارای انرژی شفا بخش و ارتعاش بسیار بالایی است و نباید بیش از اندازه از رنگ بنفش در طراحی و دکوراسیون داخلی استفاده کرد ، برای مثال در اتاق خواب می توانید روتختی یا پرده اتاق خواب را به رنگ بنفش انتخاب کنید ، این رنگ خاصیتی الهام بخشی هم دارد و برای اتاق نشیمن هم رنگ مناسبی خواهد بود.
رنگ طوسی
برای اتاق کودک رنگ طوسی بسیار مناسب است ، همچنین برای اتاق کار هم طوسی مناسب است و باعث خشتگی چشم و آزار آن ها نمی شود ، طوسی جزء رنگ های خنثی است و اگر به تنهایی به کار گرفته شود فضایی سرد ایجاد می کند و برای این که از این اتفاق جلوگیری کنید باید طوسی را با رنگ های متالیک ترکیب کنید و سپس به کار ببرید.
در اصل فنگ شویی رنگ از عناصر اصلی به شمار می رود و همان طور که مشاهده کردید همه رنگ ها به تنهایی قدرت بالایی دارند و اثرات مثبت و منفی را می توانند بر زندگی بگذارند و به همین دلیل باید در استفاده از آن ها دقت کنید و قبل از طراحی و رنگ آمیزی اطلاعاتی را بدست بیاورید ، با مطالعه این مطلب از خانه معماری ، رنگ های مناسب بر اساس فنگ شویی در طراحی داخلی را شناختید و حالا می توانید خانه ای با انرژی مثبت و مناسب به وجود آورید ، این را به یاد داشته باشید که انرژی محیطی که در آن هستید بسیار مهم است و بر تمامی فعالیت های روز شما به طور مستقیم اثر می گذارد.
نوشته های مرتبط:
- BIM در صنعت ساختمان چیست؟
- پایان کار ساختمان و مراحل و مدارک دریافت آن
- برگ سبز تعهد پایانکار یا اعلام اتمام عملیات ساختمانی و…
- خانه ای کنار دریاچه در پریرا، کلمبیا
- موزه Boola Bardip
- تسهیلات پروازهای ورودی فرودگاه بین المللی سیاتل-تاکوما
- پروژه نوسازی خانه دیوار آجری در هند (Brick Screen House)
- خانه فشرده کارست
- خانه معماری | نمای ترموود؛ لوناوود
- مقایسه دکوراسیون داخلی با طراحی داخلی
دیدگاهتان را بنویسید