تاثیر چیدمان مبلمان در دکوراسیون منزل
تاثیر چیدمان مبلمان در دکوراسیون منزل
چیدمان مبلمان تاثیر بسیاری در ظاهر و دکوراسیون منزل دارد ، مبلمان باید به درستی و با توجه به نکات دکوراسیونی منزل چیده شود و خوب است بدانید که انطباق و ایجاد هماهنگی در چیدمان منزل به وسیله لوازم یکی از مهم ترین اصول دکوراسیون محسوب می شود.
آشنایی با اصول چیدمان مبلمان در دکوراسیون منزل
همان طور که گفته شد چیدمان مبلمان در دکور خانه بسیار موثر است و اگر اصول چیدمان مبلمان را رعایت کنید ، زیبایی دکوراسیون منزل شما چندین برابر می شود ، از آنجایی که نحوه چیدمان مبلمان مهم ترین نکته در دکوراسیون منزل می باشد باید نکات مهم و اصول چیدن مبلمان را بدانید و رعایت کنید ، در این قسمت با این اصول بیشتر آشنا می شوید ، با ما همراه باشید.
اصول چیدمان مبلمان
مبلمان دکوراسیون اتاق پذیرایی شما را می سازد ، چیدمان مبلمان می تواند به مدل های مختلفی صورت گیرد که در ادامه به بررسی روش های اصولی چیدمان مبلمان می پردازیم.
همیشه به یاد داشته باشید که بزرگ ترین تکه مبلمان را در ابتدا جایگذاری نمایید ، لازم به ذکر است مبلمان سه نفره را باید روبروی نقطه کانونی دکوراسیون منزل قرار دهید ، برای این کار تنها کاری که باید بکنید این است که نقطه کانونی منزل را بیابید و مبلمان خود را روبروی آن قرار بدهید.
توجه داشته باشید فاصله بین مبل ها نباید زیاد باشد و باید با فاصله کمی در کنار یکدیگر قرار بگیرند ، چرا که اگر فاصله بین مبل ها زیاد باشد ، در زمان میهمانی ، ایجاد ارتباط بسیار کار سختی خواهد شد و گرما و صمیمت کم می شود.
یکی از روش ها برای چیدمان مبلمان این است که مبل ها را به دو شکل متقارن یا غیر متقارن بچینید ، چیدمان متقارن مبل ها باعث رسمی شدن فضای خانه و چیدمان غیر متقارن مبل ها باعث غیر رسمی شدن فضای خانه می شود ، بهتر است مبلمان منزل تان را به شکل غیر متقارن بچینید.
یکی از کارهایی که باید در چیدمان مبلمان از آن دوری کنید این است که همه مبل ها را کنار یک دیوار به ردیف نچینید ، بهتر است مبلمان منزل را به شکل گرد بچینید ، در این صورت مهمانان همدیگر را می توانند به خوبی ببینند و با یکدیگر بهتر ارتباط برقرار نمایند.
یکی از اصول چیدمان مبلمان این است که بین مبلمان و میز های عسلی باید 35 تا 45 سانتی متر فاصله باشد ، در این صورت فضای کافی برای قرار دادن پاها وجود دارد.
نوشته های مرتبط:
- پروژه نوسازی خانه دیوار آجری در هند (Brick Screen House)
- مقایسه دکوراسیون داخلی با طراحی داخلی
- دکوراسیون به سبک مدیترانه ای
- با سبک ماوریک در دکوراسیون داخلی آشنا شوید
- با سبک گلم در دکوراسیون داخلی آشنا شوید
- بهترین نرم افزارهای طراحی خانه، مزایا و معایب
- نکات طراحی کلوزت روم در دکوراسیون داخلی
- کفپوش لینولئوم؛ انتخابی ایده آل برای خانه شما
- طراحی دکوراسیون داخلی به سبک ماکسیمالیسم
- چک لیست بازسازی چیست؟
دیدگاهتان را بنویسید