دانلود مقاله تحلیل استانداردهای طراحی مهمانسرا

دانلود مقاله تحلیل استانداردهای طراحی مهمانسرا

در این بخش مقاله تحلیل استانداردهای طراحی مهمانسرا ارائه شده است و به تحلیل و بررسی اصول، ضوابط و استاندارد های طراحی مهمانسرا ها می پردازد و توضیحات کاملی را در این زمینه در اختیار دانشجویان گرامی قرار می دهد. مقاله تحلیل استانداردهای طراحی مهمانسرا به صورت word و در ۵۲ صفحه تنظیم و گرد آوری شده است. در طراحی مهمانسرا ها باید نکات و ضوابط ذیل توجه داشت: پیش بینی نیاز به تسهیلات اقامت، شرح فعالیت های هتل، طبقات اتاق های خواب، کارایی در طرح ریزی هتل، محل قراگیری پلکان، معیار های طراحی اتاق های خواب، مبلمان اتاق های خواب، طراحی فضاهای عمومی، لابی، فضا های عرضه غذا و نوشیدنی، اهداف طراحی، اهداف در طراحی رستوران، اهداف در طراحی سالن، پیشخوان عرضه نوشیدنی، فضا های برگزاری مراسم و فعالیت ها، اهداف در طرح ریزی، معیار طراحی، فضا های ورزشی، دفاتر اداری، اهداف طراحی پیشخوان لابی، دفتر حسابداری، دفتر مدیر اجرایی، دفاتر فروش و تدارکات، فضا های خدماتی پشتیبانی، فضا های آماده سازی غذا و انبار آذوقه، اهداف در طرح ریزی، اصول طراحی آشپزخانه، فضای بارانداز دریافت مواد اولیه زباله و انبار عمومی، نواحلی و فضاهای مربوط به کارکنان، رختشویخانه و خانه داری، خلاصه ای مقررات و ضوابط معماری، ساختمانی، درجه بندی مهمان خانه، اهمیت تاسیسات در ساختمان های بلند، مسائل تاسیساتی مورد توجه در ساختمانهای بلند، تاسیسات مکانهای ورزشی و تفریحی، تاسیسات آشپزخانه، تاسیسات رختشویخانه، حفظ امنیت در مقابل حریق، تهویه موتورخانه، فضای موتورخانه، نحوه دسترسی و حمل و نقل وسایل، سازه ساختمان، بار گذاری،  محدودیت سختی و جابجایی، سازه های متداول برای ساختمان های بلند و …

 

 

kharid-archome-ir

 

 

امتیاز شما به این مطلب

0

لطفا با امتیازدهی به این مطلب ما را در ارائه نوشته هایی بهتر یاری فرمایید:

User Rating: 5 ( 1 votes)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 1 =

error: متن محافظت شده!