دانلود مطالعات آشنایی با مراحل اجرای ساختمان +پاورپوینت
دانلود مطالعات آشنایی با مراحل اجرای ساختمان +پاورپوینت
مراحل ساخت و اجرای ساختمان بخش های مختلفی دارد. در ابتدا باید در شهرداری تشکیل پرونده تا بر اساس نقشه های معماری و سازه و تاسیسات که توسط مهندسان طراح تهیه میشود و مهندسان ناظر از سوی نظام مهندسی برای آن تعیین میگردد پروانه ساختمانی از طرف شهرداری صادر گردد. پروانه ساختمانی یک سال اعتبار دارد و کارفرا در این یکسال می توان اجرای ساختمان را به اتمام برساند.
مرحله اول پس از گرفتن پروانه ساختمانی و مجوز شروع به کار بازدید از زمین برای نقشه برداری زمین و پیاده کردن محدوده ساختمان و ملک می باشد. پس از آن گودبرداری و محل پی ها و شناژ ها مشخص می گردد و بعد از آن آرماتور بندی توسط آرماتور بند و بر اساس میلگرد هایی که در نقشه های اجرایی مشخص شده است صورت می گیرد و طی آن مشخص کردن محل قرارگیری ستون ها انجام می شود. در صورتی که سازه فلزی باشد صفحه ستونها را در محل دقیق خود قرار میدهند قالب بندی و بتن ریزی پس از آن انجام میشود.
بتن ساخت بتن میتواند بهصورت دستی یا آماده تهیه شود. که بتن آماده از استانداردها و مقاومت بهتر و بیشتری برخوردار است. بعد از بتن ریزی مرحله عمل آوری بتن بسیار مهم است تا بتوان بتن را به مقاومت مطلوب و مورد نظر رساند. پس از آن ستون ها اجرا می شود. در ساختمان های با سازه بتنی اجرا به صورت سقف به سقف انجام می شود. ابتدا میلگرد ستون ها بسته شده و سپس قالب بندی و بتن ریزی انجام می شود و پس از آن تیر ها و سپس سقف اجرا می گردد. در این بخش ” پاورپوینت مراحل اجرای ساختمان ” جهت آشنایی با مراحل مختلف ساخت و اجرای ساختمان ارائه شده است و توضیحات کاملی را در این زمینه در اختیار مهندسان و دانشجویان گرامی قرار میدهد.
نوشته های مرتبط:
- مجموعه عظیم صدها پلان و نقشه و سه بعدی معماری…
- مدل سه بعدی کابینت آشپزخانه – 62104
- مدل سه بعدی کابینت آشپزخانه – 62097
- مدل سه بعدی کابینت آشپزخانه – 62085
- مدل سه بعدی کابینت آشپزخانه – 62082
- دانلود فایل مطالعات طراحی موزه صنایع دستی به همراه پلان…
- دانلود مطالعات طراحی پژوهشکده و موزه اسلام شناسی با رویکرد…
- دانلود فایل مطالعات طراحی موزه نساجی به همراه پلان اتوکدی
- دانلود فایل مطالعات طراحی باغ موزه عرفان با رویکرد روانشناسی…
- دانلود فایل مطالعات باغ موزه فرش با رویکرد هویت ایرانی…
دیدگاهتان را بنویسید