عوامل موثر در طراحی دکوراسیون رستوران برای جذب مشتری
عوامل موثر در طراحی دکوراسیون رستوران برای جذب مشتری
در این مطلب می خواهیم به عوامل موثر در طراحی دکوراسیون رستوران برای جذب مشتری بپردازیم ، شاید می دانید که عطر و رایحه ، یکی از مهم ترین عوامل در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران ها به شمار می رود و بسیار بر جذب مشتریان و ایجاد حس خوشایند در آن ها موثر است ، با ما همراه باشید تا ببینیم چگونه رایحه باعث جذب مشتری در رستوران می شود.
تاثیر عطر و رایحه در طراحی دکوراسیون رستوران در جذب مشتری
شاید این را می دانید که اولین حس در انسان ، حس بویایی است ، به این معنی که ، بو ابتدایی ترین و اصلی ترین روش جمع آوری اطلاعات از محیط پیرامون می باشد و به محض این که بینی بو را تشخیص می دهد ، نورون های بویایی در قسمت بالایی بینی تحریک می شوند و انگیزش های الکتریکی را به بخشی از مغز می فرستند که به حباب بویایی معروفند ، این انگیزش ها به نواحی اطراف انتقال می یابند و به طور جمعی به دستگاه لیمبیک شناخته می شوند.
خوب است بدانید که این دستگاه در تنظیم حالت ، حافظه ، رفتار و عواطف نقش عمده ای دارد و به عنوان بخش اولیه مغز در نظر گرفته می شود ، چرا که در مغز اولین پستانداران پیدا می شود ، شاید تا به حال شنیدید که می گویند بوی غذا تحریک کننده است ، مخصوصا در زمانی که گرسنه هستید ، حالا بیایید به این فکر کنید که چگونه می شود از رایحه ها برای کسب در آمد بیشتر استفاده کرد ، در این جا به بحث روانشناسی طراحی دکوراسیون داخلی رستوران کمی پردازیم و این که چرا حس بویایی در جذب مشتری موثر و مهم است.
چرا رایحه ، عطر و بو در جذب مشتری به رستوران مهم است؟
جالب است بدانید که رایحه و عطر با حافظه و احساسات رابطه مستقیم دارد و بسیار به حافظه مربوط می شود ، برای درک این موضوع می توانید به غذاهای ویژه ای فکر کنید که در کودکی آن ها را امتحان کرده اید ، برای مثال اگر مادرتان خیلی وقت ها نان می پخته ، با عبور از یک نانوایی ممکن است خاطرات شادی برای شما تداعی شود ، یا از غذای یا ماده دیگری بدتان بیاید چرا که خاطره خوبی را برای شما تداعی نمی کند ، جالب است بدانید که بسیاری از نانوایی ها شبیه فروشگاه های خرده فروشی عمل می کنند و نان را از در و دیوار آویزان می کنند و یا روی میز قرار می دهند ، با این کار هم مغازه جذاب می شود و هم عطر خاطره ساز نان در فضا می پیچد.
خوب است بدانید که بوهای بسیار زیادی هستند که موجب واکنش های مشابهی در بیشتر افراد می شوند ، برای مثال بوی اسطوخودوس باعث احساس آرامش در شما می گردد ، وانیل و بابونه ، استرس ، اضطراب و افسردگی را کاهش می دهند ، مرکبات و نعناع موجب افزایش هوشیاری می شوند ، باید بگوییم که رایحه هایی هستند که دیدگاه یک فرد از یک اتاق را می توانند ، تغییر دهند ، مثلا بوی سیب و خیار موجب می گردد تا اتاق را بزرگ تر و خنک تر احساس کنید و یا برعکس بوی کباب اتاق را خفه و کوچک تر می کند ، جالب است نه؟
استفاده از رایحه ها در طراحی داخلی رستوران و ایجاد حس خوشایند در مشتری
آوردن و سرو کردن غذا در ظرف های گنبدی نقره ای بی دلیل نیست ، این ظرف های اعجاب انگیز هم غذا را تمیز نگه می دارند و حس کنجکاوی ایجاد می کنند و هم این که بوی غذا را به بهترین شکل ممکن پخش می کنند و مشتری را حریص ، زمانی که گارسون رستوران در ظرف را برمی دارد ، بوی غذا با تمام قدرت به مشام همه می رسد و این یک ترفند خوب و قدیمی برای جذب مشتری از طریق رایحه ها است.
امروزه بعضی از رستوران ها در کنار مغازه های خود تنورهایی دارند و در همان جا نان نیز می پزند و همین باعث می شود تا بسیاری از رهگذران به مشتری رستوران تبدیل گردند ، شاید برایتان عجیب باشد اگر بشنوید که آشپزخانه ها به طور عمد ، بوی غذاها را به داخل رستوران و قسمت غذاخوری می فرستند و این که رستوران ها بوها را می خرند ، عجیب ولی واقعی است!
سرمایه گذاری بر روی رایحه ها
همان طور که گفته شد رایحه غذا بسیار در جذب مشتری در رستوران موثر است به طوری که بوی خوب و درست می تواند فروش مواد غذایی را تا 300 درصد بالا ببرد ، عجیب است ولی واقعیت دارد ، این نتایج براساس مطالعات دانشگاهی صورت گرفته اند ، خوب است بدانید که رایحه ها باعث افزایش انگیزه خرید تا 6 درصد ، قصد خرید تا 14.8 درصد و طول اقامت مشتری را تا 15.9 درصد بالا می برند ، یکی دیگر از بهترین و موثرترین راهکارها برای طراحی دکوراسیون رستوران با استفاده از رایحه برای جذب مشتری استفاده از طرح باز آشپزخانه می باشد ، در این طرح هیچ دیواری بین آشپزخانه و غذاخوری وجود ندارد و بدین ترتیب بوی پخت غذا به راحتی به سمت رستوران می آید.
از جمله مزیت های این روش این است که مشتریان احساس می کنند که محیطی که برای غذا خوردن انتخاب کرده اند محیطی کاملا سالم است چرا که همه چیز را به وضوح می توانند ببینند ، وجود دیوارهای کم تر موجب می گردد تا رستوران بزرگ تر و تمیزتر به چشم بیاید ، شما نیز اگر صاحب رستوران هستید ، می توانید برای جذب مشتری بیشتر از این روش و طرح برای دکوراسیون داخلی رستوران خود استفاده نمایید.
نوشته های مرتبط:
- پروژه نوسازی خانه دیوار آجری در هند (Brick Screen House)
- مقایسه دکوراسیون داخلی با طراحی داخلی
- دکوراسیون به سبک مدیترانه ای
- با سبک ماوریک در دکوراسیون داخلی آشنا شوید
- با سبک گلم در دکوراسیون داخلی آشنا شوید
- بهترین نرم افزارهای طراحی خانه، مزایا و معایب
- نکات طراحی کلوزت روم در دکوراسیون داخلی
- کفپوش لینولئوم؛ انتخابی ایده آل برای خانه شما
- طراحی دکوراسیون داخلی به سبک ماکسیمالیسم
- چک لیست بازسازی چیست؟
دیدگاهتان را بنویسید