گروههای آموزشی دپارتمان نرم افزار
درباره دپارتمان نرم افزار خانه معماری
بر پایه آمار سازمانهای جهانی، یکی از پردرآمدترین زمینه های کاری، مشاغلی هستند که برپایه کار در زمینه های نرم افزاری و برنامه نویسی هستند. در این میان نرم افزارهای مهندسی و بالاخص مهندسی معماری از جایگاهی ویژه برخوردار هستند، زیرا:
1- تمامی شرکتهای مهندسی معماری و ادارات و ارگانهای معماری، شرکتهای معماری و دکوراسیون داخلی، شرکتهای پیمانکار معماری و ساختمان نیازمند افرادی هستند که نرم افزارهای معماری را بصورت حرفه ای بلد باشند؛ بنابراین با یادگیری حرفه ای نرم افزارهای معماری و ساختمان بازار کار بسیار گسترده ای برای شما باز خواهد شد که براحتی میتواندی از آن کسب درآمد کنید
2- مشاغل نرم افزاری علاوه بر اینکه در شرکتهای مهندسی بازار کار وسیعی دارند، قابلیت کسب درآمد فوق العاده در زمینه انجام پروژه های دانشجویی را نیز دارند
3- با کاهش ارزش برابر ریال در برابر دلار، شما خواهید توانست فراتر از کشوری که در آن شاغل هستید، از پشت میزی که در آن نشسته اید از سراسر دنیا پروژه های نرم افزاری را دریافت نموده و بصورت دلاری کسب درآمد نمایید.
4- میتوانید با ساخت مدلها و متریالهای آماده و فروش آن در فروشگههای خارجی؛ حتی در خواب نیز کسب درآمد کنید.
و …
آیا داشتن مدرک برای اشتغال به کار مهمه؟
داشتن مدرک یا گواهینامه در زمینه نرم افزار مهم نبوده و اغلب کارفرمایان، چه در ایران و چه خارج از آن، بدنبال نیروی کاری هستند که دارای رزومه قوی و سواد نرم افزاری بالایی باشند. اما اگر میخواهید مدرکی را در انتهای دوره به هر دلیلی داشته باشید:
اولا- معتبرترین مدرکی که در زمینه مهارتهای شغلی و از جمله مهارتهای نرم افزاری در ایران میتوانید دریافت کنید، مدارک سازمان فنی و حرفه ای است. زیرا سازمان فنی و حرفه ای کشور نمایند سازمان جهانی کار (ILO) در ایران بوده و مدارک داده شده توسط این سازمان دارای اعتبار جهانی میباشد. همچنین مدرک سازمان فنی و حرفه ای از سوی دولت ایران داده شده و در تمامی ارگانهای دولتی دارای ارزش و اعتبار بوده و دارای ارزش مثبت برای افزایش حقوق و مزایا میباشد.
ثانیا- توصیه میشود بدنبال مدارکی که ادعا میشود از سوی یک کشور خارجی (مثلا آلمان، استرالیا، کانادا و …) داده میشود نباشید. چون ادعای اینگونه مراکز قابل اثبات نبوده و حتی در صورت درستی این مدعا، اینگونه مدارک تنها در همان کشور معتبر میباشند. این درحالیست که مدارک سازمان فنی و حرفه ای در سراسر کشورهای جهان دارای ارزش و اعتبار است (که دلیل آن نیز در بالاتر به عرض رسید).
ثالثا- درست است که دریافت مدارکی که بدون آزمون جامع برگزار شود آسان بوده و هرکسی میتواند آن را با یک آزمون ساده داخل آموزشگاهی (و گاهاٌ بدون آزمون و تنها با پرداخت مبالغ گزاف) دریافت کند، اما اینگونه گواهینامه ها اصولا ارزش و اعتباری ندارد. (آزمون سازمان فنی و حرفه ای تنها در مراکز دولتی سازمان برگزار شده و مراکز خصوصی سازمان فنی و حرفه ای دانشجویان را به آن مراکز معرفی میکنند)
مدارکی که خانه معماری میده از چه نوعیه؟
1- مدرک بین المللی ILO (سازمان فنی و حرفه ای)
2- گواهینامه دو زبانه خانه معماری (فارسی + یکی از زبانهای آلمانی و فرانسه و انگلیسی)