معرفی ابزار استایل در اسکچاپ
در این مطلب از خانه معماری قصد داریم به معرفی ابزار استایل در اسکچاپ و به بررسی این که استایل در اسکچاپ چگونه به ما کمک می کند، بپردازیم. با ما همراه باشید.
همان طور که در آشنایی با نرم افزار اسکچاپ گفته شد، این نرم افزار کاربردی در سال 1999 توسط شرکت ات لست تولید و به بازار عرضه شد. شرکت گوگل آن را در سال 2006 خریداری کرد و در سال 2012 به شرکت تریمبل فروخت. در حال حاضر نرم افزار اسکچاپ توسط شرکت تریمبل تولید و به بازار عرضه می شود. با آموزش مقدماتی اسکچاپ می توانید به راحتی طراحی های باکیفیت و مطلوب در حوزه ی معماری ایجاد نمایید. همچنین این امکان برای شما وجود دارد تا با استفاده از این نرم افزار برای مدل سازی های سه بعدی طراحی های خلاقانه ترسیم کنید و فاکتورهایی مانند مکان، ابعاد و عمق را به طراحی های خود بیفزایید.
با استفاده از نوار ابزار style در نرم افزار اسکچاپ قادر به تغییر ظاهر و طرز نمایش آبجکت ها خواهید بود. در واقع استایل های اسکچاپ اطلاعات مدل های سه بعدی را در اختیار کاربر قرار می دهند.
ابزار استایل در اسکچاپ
ابزار استایل در اسکچاپ: X-Ray
یکی از ابزارهای اسکچاپ ، ابزار X-Ray است که برای دیدن سطوح شفاف در این نرم افزار مورد استفاده قرار می گیرد. این ابزار برای زمانی مناسب است که پروژه دارای تعداد زیاد سطح و خط و زمان نیز برای مخفی کردن چندین حجم از ناحیه محدود است تا قادر به انجام عملیات خط کشی و دستورات دیگر باشید. با استفاده از این حالت می توانید در مدت زمان کمی به نتیجه ایده آل دست یابید.
ابزار Wireframe
با کمک ابزار Wireframe قادر به مشاهده مدل بدون سطوح حجم های کشیده شده و به صورت خطوط متصل به هم هستید. به عبارتی زمانی که باید خطوطی را مشاهده کنید ولی سطوح دیگر جلوی دیدتان را گرفته،این ابزار به کارتان می آید. زمانی که حجم پروژه سنگین می شود و کامپیوتر از لحاظ سخف افزاری دیگر کشش اجرای عملیاتی مثل جابه جایی را ندارد نیز می توانید از این ابزار استفاده کنید. بدین ترتیب حرکت درون فضای طراحی آسان خواهد شد.
ابزار استایل در اسکچاپ: Back Edges
یکی از ابزارهای اسکچاپ، ابزار Back Edges است که برای مشاهده خطوطی که به عنوان خطوط ندید هستند، مورد استفاده قرار می گیرد. قبل از استفاده از این ابزار باید ابتدا با کمک zoom حجم مورد نظر خود را ایجاد کنید تا بدین ترتیب از تعداد خطوط کاسته شود. بدین ترتیب کار طراحی بهتر و راحت تر پیش خواهد رفت.
ابزار Hidden line
Hidden line یکی دیگر از ابزارهای اسکچاپ است که در صورت استفاده از آن، متریال و رنگ سطوح از بین می رود و در نتیجه مدل با پس زمینه همرنگ می شود. در حقیقت مدل رنگ پس زمینه را به خود می گیرد. با استفاده از این ابزار، سایه روشنهایی که اسکچاپ برای درک بهتر فضای سه بعدی ایجاد کرده از بین می رود و فضایی تقریبا دو بعدی خواهید داشت که در آن خطوط ندید نیز مشاهده نمی شوند.
ابزار استایل در اسکچاپ: Shaded
ابزار Shaded در حقیقت نوعی ابزار از بین برنده است. در برخی موارد باید متریالی که اعمال کرده اید از بین برود تا قادر به تشخیص رنگ هر حجم باشید. با کمک این ابزار می توان بافت متریال استفاده شده در اسکچاپ را از بین برد. در نهایت رنگ زمینه ی متریال مورد نظر روی سطوح دیده می شود. اگر حجم پروژه سنگین باشد، می توانید از این ابزار استفاده کنید و کار خود را به راحتی انجام دهید. توجه داشته باشید، در این حالت خطوط ندید را دیگر مشاهده نخواهید کرد.
نکته
shaded with Textures نیز یکی دیگر از ابزارهای اسکچاپ است که در آن رنگ زمینه ی متریال و بافت موجود در آن را می توانید مشاهده نمایید. این در واقع بهترین حالت برای مشاهده ی واقعی حجم کشیده شده است. با کمک این ابزار می توانید از حالت های دیگر مثل مشاهده ی خطوط ندید به صورت تلفیقی استفاده کنید.
ابزار Monochrome
با استفاده از ابزار Monochrome که یکی از پرکاربردترین حالت های نمایش در اسکچاپ است، قادر به مشاهده سطوح بدون متریال یعنی با همان رنگ های اصلی خود سطوح در اسکچاپ خواهید بود. به عبارتی سطوح داخلی آبی رنگ و سطوح خارجی سفید رنگ هستند.
مطالب مرتبط:
نوشته های مرتبط:
- بازگرداندن (ریست کردن) منوها و نوار ابزارهای اتوکد 2025
- BIM در صنعت ساختمان چیست؟
- نرم افزار اتوکد بهتر است یا رویت؟
- ابزار Annotation در اتوکد چیست؟
- پلات استایل اتوکد | آموزش رایگان Autocad
- Autocad Uninstall | نحوه حذف کامل اتوکد از ویندوز
- آموزش ۳Dmax | ویرایشگر Array در تری دی مکس
- آموزش رایگان Autocad | تبدیل اتوکد به گوگل ارث و…
- آموزش Revit ؛ تفاوت Link، Group و Assembly در رویت
- آموزش رایگان گروه بندی لایه ها در اتوکد
دیدگاهتان را بنویسید