مقایسه کفپوش لمینت و وینیل
کفپوش های لمینت و وینیل هر دو گزینه های بسیار خوبی برای چوب سخت ، سنگ و کاشی هستند که به دنبال راه حل های مقرون به صرفه کفپوش هستید. آن ها نه تنها دوام دارند ، بلکه از نصب و نگهداری آسان برخوردار هستند. هنگام مقایسه کفپوش لمینت و وینیل ، فاکتورهای زیادی باید در نظر گرفته شود ، از جمله اینکه در هر اتاق کدام کفپوش بهترین عملکرد را دارد ، انواع کفپوش موجود و مزایا و هزینه های هر یک از آنها. این راهنما به مقایسه کفپوش لمینت و وینیل برای کمک به شما در تصمیم گیری برای انتخاب نوع کف مناسب برای پروژه پرداخته است.
مقایسه کفپوش لمینت و وینیل
کفپوش لمینت چیست؟
کفپوش لمینت یک گزینه نصب و راه اندازی کفپوش اقتصادی و کاربردی است که عملکرد خوبی دارد و در زیر پا احساس خوبی ایجاد می کند. لمینت از چهار لایه پوشیده شده با رزین تشکیل شده است: یک لایه سایش بالا ، یک لایه چاپی ، دکور ، یک لایه تخته فیبر و یک لایه پشتیبان و در سبک های مختلفی وجود دارد که از چوب و سنگ طبیعی تقلید می کند.
در حالی که این محصول در برابر خراش مقاوم است و به راحتی تمیز می شود ، اما برخی از صاحبان خانه متوجه می شوند که رطوبت باعث تورم آن شده و به راحتی تراش می خورد. کفپوش لمینت به دلیل داشتن متریال کارآمد و سخت ، در مقایسه با سایر محصولات کفپوش نسبتاً ارزان است. بهترین اتاق ها برای نصب کفپوش لمینت شامل اتاق هایی با ترافیک بالاتر مانند اتاقهای ناهار خوری ، خانواده و اتاق نشیمن است. در حالی که چوب سخت به خانه شما ارزش افزوده می دهد ، استفاده از لمینت با دوام بیشتر ظاهر این کفپوش را تقلید می کند. می توانید سبک هایی پیدا کنید که مانند افرا ، بلوط ، سنگ ، کاشی و موارد دیگر به نظر برسند. اگر شما نیاز به نصب لمینت روی کف موجود دارید ، طراحی کم مشخصات آن این امکان را به شما می دهد.
مقایسه کفپوش لمینت و وینیل: انواع کفپوش لمینت
کفپوش لمینت علاوه بر چسب و تاسیسات بدون چسب که شامل یا تخته های بهم پیوسته (معروف به “کف شناور”) یا یک لایه چسب پشتی است ، در انواع مختلف متناسب با دکوراسیون شما است. گزینه چسب به ایجاد مهر و موم بین تخته های کف کمک می کند ، که می تواند هنگام نصب در فضاهایی که به طور مکرر نشت می کند مانند حمام و آشپزخانه ، مفید باشد.
مزایای کفپوش لمینت
جدای از اینکه یک نصب ارزان قیمت است و کاملاً واقع بینانه به نظر می رسد ، کفپوش لمینت مزایای دیگری نیز دارد ، از جمله استحکام ، مقاومت در برابر خراش و دوام آن. همچنین خواهید فهمید که ضد لک است ، طیف گسترده ای از سبک ها در دسترس است و برای کسانی که از آلرژی رنج می برند گزینه ای عالی است.
مقایسه کفپوش لمینت و وینیل: هزینه های کفپوش لمینت
متوسط هزینه کل برای یک پروژه کفپوش لمینیت بین 80 تا 100 هزار تومان برای هر متر مربع متفاوت است. البته می توانید کفپوش لمینت را با قیمت های ارزان تری نیز تهیه کنید، ولی باید کیفیت آن را نیز در نظر بگیرید. هزینه مواد به طور متوسط 15 هزار تومان در هر متر مربع ، با قیمت های زیر لایه متوسط 5 هزار تومان در هر متر مربع می باشد. اگر تصمیم دارید نصب را خودتان انجام دهید ، به سادگی باید هزینه مواد اولیه را به همراه هر ابزاری که برای تکمیل پروژه نیاز دارید ، در نظر بگیرید.
کفپوش وینیل چیست؟
حال ، بیایید نگاهی به کفپوش وینیل بیندازیم ، از جمله این که چه چیزی است ، برای چه چیزی بهتر است ، انواع موجود و هزینه ها و مزایای آن چیست.
روند تولید کفپوش وینیل شامل متریال مصنوعی است که از PVC (پلاستیک پلی وینیل کلرید) ساخته شده است. ورق های انعطاف پذیر وینیل هنگامی تولید می شوند که قطعات کوچک PVC تحت حرارت شدید و فشار به لایه های نازک تبدیل می شوند. این تخته ها می توانند مانند مواد مختلفی از جمله کاشی و سرامیک ، سنگ و چوب به نظر برسند و احساس شوند. توجه داشته باشید، ترکیب کف وینیل کاملاً مصنوعی است ، در حالی که مشمع کف اتاق و لمینت دارای مواد طبیعی هستند و نباید اشتباه گرفته شوند. این بدان معنی است که وینیل نصب ساده تر و در نتیجه هزینه کمتری دارد.
کفپوش وینیل برای بسیاری از اتاق های خانه از جمله اتاق های گلخانه ، آشپزخانه ، حمام و اتاق های لباسشویی بهترین گزینه است. اگر پاسیوی محصور داشته باشید ، کفپوش وینیل نیز انتخاب بسیار خوبی برای این منطقه است. از آنجا که وینیل روی هر سطحی نصب می شود ، این ماده در زیرزمین ها نیز عملکرد خوبی دارد.
مقایسه کفپوش لمینت و وینیل: انواع کفپوش وینیل
سه نوع اصلی کفپوش وینیل وجود دارد که شامل تخته های وینیل ، ورق های وینیل و کفپوش های پوستی و چوبی است. فراتر از آن ، شما همچنین سه گزینه در رابطه با ساختار و درجه آن دارید. این شامل تخته های وینیل لوکس است که به دلیل ضخامت و دوام بالا ، از کیفیت بالاتری برخوردار هستند ، کفپوش وینیل WPC که یک گزینه ضد آب است و دارای ساختاری چهار لایه است و تخته های وینیل هسته ای سفت و سخت ، که دارای کامپوزیت پلاستیک سنگی هستند. هسته ای که برای مناطق پرتردد خانه شما بسیار عالی است.
مزایای کفپوش وینیل
نگهداری آسان ، مقاوم در برابر آب ، راحت زیر پا ، مقرون به صرفه و با دوام بودن از مزایای کفپوش وینیل است. همچنین خواهید فهمید که نصب آن آسان است و فارغ از محل نصب ، در برابر لکه ها مقاومت دارد.
مقایسه کفپوش لمینت و وینیل: هزینه های کفپوش وینیل
قیمت نصب کفپوش وینیل بین 40 تا 60 هزار تومان در هر متر مربع است. نصب کفپوش وینیل نیز دارای همان محدوده هزینه است. اگر خودتان کفپوش را نصب کنید ، فقط باید هزینه مواد اولیه را به همراه ابزار لازم در نظر بگیرید.
کفپوش لمینت در مقابل وینیل
در مقایسه کفپوش لمینت و وینیل تفاوت ها و شباهت هایی وجود دارد. بهترین کار این است که تعیین کنید در کدام اتاق نصب انجام می شود و سپس تصمیم بگیرید که کدام ماده برای آن اتاق مناسب است. هنگام مقایسه کفپوش لمینت و وینیل ، یکی دیگر از مواردی که ممکن است به شما کمک کند تصمیم بگیرید این است که آیا می خواهید از مواد مصنوعی یا کاملا طبیعی استفاده کنید.
سوالات متداول
آیا وینیل و لمینت یکسان هستند؟
کفپوش وینیل به صورت کاشی یا ورق موجود است. انعطاف پذیر است و نگهداری آن آسان است. کفپوش لمینت سفت و محکم است ، دارای لبه های بهم پیوسته است و نیازی به اتصال به کف کف نیست ، در حالی که برای نصب وینیل از چسب استفاده می شود. هر دو ماده ظاهر کاشی و سرامیک ، چوب و سنگ را تقلید می کنند.
وینیل یا لمینیت، کدام دوام بیشتری دارد؟
در حالی که نصب کفپوش وینیل آسانتر است ، کفپوش لمینت دوام بیشتری دارد. برای مناطق پرتردد و خانه های دارای کودک یا حیوانات اهلی مقاوم در برابر آسیب و ایده آل است.
کدام برای حمام بهتر است؟
کفپوش لمینت در برابر رطوبت ، خراش و لک مقاوم است و در هنگام ترافیک شدید پا مقاوم است و آن را به گزینه ای عالی تبدیل می کند. برای اطمینان از پایین رفتن آب ، به آب بندی سیلیکونی در اطراف وان ها و توالت ها نیاز دارد. کفپوش وینیل ، به ویژه ورق وینیل ، انتخاب خوبی برای حمام است زیرا انواع چسب می توانند به نشت آب حساس باشند.
آیا برای نصب کفپوش خود باید یک متخصص استخدام کنم؟
بسته به سطح تجربه خود ، می توانید کفپوش لمینت یا وینیل را خودتان نصب کنید. اگر از نحوه اندازه گیری فضا و محاسبه میزان مواد مورد نیاز خود مطمئن نیستید ، استخدام یک متخصص حرفه ای ایده خوبی است.
نوشته های مرتبط:
- بازگرداندن (ریست کردن) منوها و نوار ابزارهای اتوکد 2025
- BIM در صنعت ساختمان چیست؟
- نرم افزار اتوکد بهتر است یا رویت؟
- ابزار Annotation در اتوکد چیست؟
- پایان کار ساختمان و مراحل و مدارک دریافت آن
- برگ سبز تعهد پایانکار یا اعلام اتمام عملیات ساختمانی و…
- پلات استایل اتوکد | آموزش رایگان Autocad
- Autocad Uninstall | نحوه حذف کامل اتوکد از ویندوز
- آموزش ۳Dmax | ویرایشگر Array در تری دی مکس
- آموزش رایگان Autocad | تبدیل اتوکد به گوگل ارث و…
دیدگاهتان را بنویسید