همه چیز در مورد کفپوش لمینت
کفپوش لمینت طی سال های اخیر مسیری طولانی را طی کرده است تا به جای یک گزینه ارزانتر برای کفپوش چوبی یا سنگی طبیعی ، کف لمینت در طیف وسیعی از سبک ها در دسترس است تا یک مکمل زیبا و بادوام را برای هر دکوراسیون ارائه دهد. هنگام خرید لمینت ، فاکتورهای زیادی وجود دارد که باید بخاطر بسپارید ، مانند سطحی که کف روی آن قرار داده می شود ، در چه اتاقی به کار می رود ، هزینه و ظاهر فضا. ادامه راهنمای کفپوش لمینت را در این مطلب از خانه معماری بخوانید ، از جمله اینکه در هنگام خرید و کف سازی در فضای تازه طراحی شده خود باید چه مواردی را در نظر بگیرید.
کفپوش لمینت چیست؟
به کفپوش لمینت گاهی اوقات “کف شناور” یا “کاشی شناور” گفته می شود زیرا می توان آن را درست در بالای مشمع کف اتاق ، زیر کف یا روی هر سطح سختی از جمله بتن ، بدون چسباندن یا بستن آن به زمین ، قرار داد. این ماده از طریق چسباندن چهار لایه از مواد به یکدیگر ساخته می شود ، که توسط رزین در بالا و پایین پوشانده شده است.
کفپوش لمینت شامل:
لایه پوششی: لایه سایشی لایه بالایی کفپوش است که به تمام کف ظاهری براق و تمام شده می دهد. همچنین مقاومت و دوام زیادی به کف می دهد. از کفپوش در برابر پنجه های حیوان خانگی ، پایه صندلی ، اسباب بازی های بچه ها و سایر لباس های روزمره محافظت می کند. همچنین از لایه چاپی در برابر اشعه خورشید محافظت می کند ، که در غیر این صورت می تواند با گذشت زمان رنگ آن را تغییر دهد.
لایه چاپی یا لایه دکور: لایه چاپی شکل ظاهری کفپوش است که این می تواند مانند کفپوش چوبی طبیعی ، سنگی یا مرمریتی به نظر برسد و در انواع رنگ ها و نقوش موجود باشد.
لایه تخته فیبر یا لایه هسته: تخته فیبر با تراکم بالا (HDF) از چوب نرم پردازش شده تشکیل شده است که با رزین و موم مخلوط می شود. این لایه هم با گرما و هم با فشار تشکیل شده و پانل ایجاد می کند. سپس پانل ها برش داده می شوند تا “با هم” کلیک کنند و نیازی به اتصال هر تخته با کف یا تخته دیگر نیست.
لایه پشتیبان: این لایه به صاف و یکنواخت نگه داشتن کف کمک می کند و برای جلوگیری از رطوبت مهر و موم شده است ، بنابراین شکل و ثبات کف شما از زیر به خطر نمی افتد. برخی از لمینت های سطح بالاتر همچنین دارای کف پوش هستند که نیاز به زیرانداز جداگانه برای کف را از بین می برد.
مطالب مرتبط:
بهترین پاک کننده های کفپوش لمینت
محل نصب کفپوش لمینت
لمینت بدون در نظر گرفتن محل نصب ، سخت و سالم ساخته شده است. هنوز هم ممکن است مراحل اضافی لازم باشد که در زیرزمین ، حمام و آشپزخانه نصب شود. هنگام نصب در زیر سطح زمین مانند زیرزمین، باید یک مانع رطوبت بین بتن و لمینت نصب شود تا رطوبت طبیعی از کف پوش دور نشود. در حمام ، لمینت می تواند از چوب سخت برای سهولت تمیز کردن بهتر باشد. اما به خصوص در حمام های کامل که رطوبت معمول است ، باید از چسب بین تخته های لمینت استفاده شود تا اطمینان حاصل شود که هر قطره یا نشتی در حمام بین تخته کف راه ندارد. برای آشپزخانه و حمام ، درزگیر سیلیکون در مواردی که کف در برابر دیوارها ، وان ها و توالت ها قرار دارد نیز توصیه می شود.
نحوه خرید بهترین کفپوش لمینت
اکنون می دانید که کف لمینت را کجا می توانید نصب کنید ، اما چگونه بهترین کفپوش لمینت را برای خرید انتخاب می کنید؟ چند عامل باید در نظر گرفته شود:
انواع کفپوش لمینت
کفپوش لمینت می تواند به هر چیزی شباهت داشته باشد ، اما معمولاً از شکل ظاهری سنگ ، کاشی یا چوب تقلید می کند. اگرچه الگوها می توانند نسبتاً قانع کننده باشند ، اما تکرار ماهیت آنها اغلب منشأ ساخته شده آن ها را می بخشد. کفپوش لمینت نیز به صورت کلیک بدون چسب ارائه می شود ، در حالی که انواع دیگر نیاز به چسب هنگام نصب دارند. برخی دیگر نیز از قبل چسب زده می شوند ، اما ممکن است هنگام چسباندن کف به مرطوب شدن چسب نیاز داشته باشند.
ضخامت کف لمینت
در ضخامت های 6 تا 12 میلی متر ، ضخامت یک تخته لمینت عایق صوتی آن ، مقاومت آن در برابر تاب خوردگی با گذشت زمان و میزان خوب پوشاندن عیوب کف زیر را تعیین می کند. یک طبقه زیر صاف به یک تخته نازک تر اجازه می دهد ، در حالی که یک تخته ضخیم تر برای کف های ناهموارتر لازم است. به طور کلی ، خرید تخته های ضخیم تر ، گران ترند.
عرض کف لمینت
دقیقاً مانند بسیاری از انواع کفپوش دیگر ، لمینت دارای تخته هایی با عرض های مختلف است که از 3 اینچ عرض تا 7 اینچ یا بیشتر متغیر است. انتخاب شما به قیمت ، اندازه اتاق و اولویت شخصی بستگی دارد. فضاهای کوچک تر ، هم از لحاظ ظاهری و هم برای سهولت نصب ، با تخته های باریک تر کار می شوند، در حالی که یک اتاق بزرگ و عریض ممکن است با تخته های عریض تر ، جلوه بهتری داشته باشد.
بافت کف لمینت
در حالی که بسیاری از کف های لمینت سطح صاف و یکنواختی دارند ، برخی دیگر برای ایجاد تقلید واقعی تر از مواد طبیعی ، دارای بافت یا برجسته هستند. برخی از آنها دارای بافت برجسته دانه چوب هستند و یا مانند سنگ طبیعی دارای دست انداز هستند. الگوها و بافت ها ممکن است ساییدگی زمین را پنهان کنند و آزمایش نشان می دهد کف های عمیق بافت به سرعت کف های صاف آسیب نمی بینند. ترجیح شخصی و سهولت تمیز کردن فاکتورهای تعیین کننده ای برای انتخاب بافت است.
بررسی کفپوش لمینت
هر کفپوش جدید یک سرمایه بزرگ در یک خانه است ، بنابراین قبل از هرگونه تصمیم قاطعانه تا آنجا که ممکن است اطلاعات کسب کنید. بررسی ها و رتبه بندی یک روش عالی برای تعیین کف مناسب برای شماست. به طور خاص ، درجه بندی AC (معیارهای سایش) را تعیین کنید که دوام کفپوش را تعیین می کند. در نظر گرفتن رتبه بندی AC هنگام خرید کفپوش آشپزخانه ، راهروی استفاده شده یا ورودی خانه بسیار مهم است. رتبه بندی AC از AC1 تا AC6 است. درجه بندی های کم فشار AC با استفاده از ورقه فشار مستقیم تولید می شوند ، در حالی که AC5 و بالاتر با استفاده از ورقه فشار بالا ایجاد می شوند. به طور کلی ، مناطق دارای ترافیک بیشتر در یک خانه باید با AC3 یا AC4 به خوبی عمل کنند ، در حالی که مناطق کم تردد مانند اتاق خواب می توانند از درجه AC پایین تری استفاده کنند.
نصب کفپوش لمینت
یکی از دلایل محبوبیت کفپوش های لمینت سهولت نصب آنهاست. پانل ها به گونه ای ساخته می شوند که محکم در کنار هم قرار بگیرند ، بنابراین خودتان به راحتی می توانید یک اتاق کامل را در یک روز کفپوش کنید. برای نصب کف لمینت به ابزاری از قبیل: اره گرد، اره منبت کاری یا اره مویی و چکش و همچنین ضربه زن بلوک نیاز دارید.
بسته به فضا ، یک اره میتر نیز ممکن است برای برش دادن پانل های چوب مفید باشد. متخصصان همچنین می توانند کفپوش را با حداقل هزینه نصب کنند زیرا پانل ها خیلی سریع وارد می شوند. به طور کلی ، نصب ممکن است حدود 20 تا 30 هزار تومان برای هر متر مربع هزینه داشته باشد.
مقایسه هزینه کفپوش لمینت
هزینه خرید و نصب کفپوش لمینت از 20 هزار تومان در هر متر مربع تا حدود 140 هزار تومان است ، در حالی که یک کفپوش معمولی فقط بین 10 تا 10000 هزار تومان هزینه دارد. عواملی که به قیمت گذاری می پردازند ضخامت و درجه بندی AC تخته ها است ، چه کفپوش دارای زیر لایه از قبل چسبیده باشد یا هیچ لایه زیرین یا نام تجاری نداشته باشد.
مارک های برتر کفپوش لمینت
Pergo کفپوش های چند لایه ، وینیل و چوب سخت تولید می کند که به طور گسترده ای در دسترس هستند. کفپوش Pergo به دلیل سختی بالا ، مقاومت در برابر آب و خراش ، بسیار سخت شناخته شده است. این شرکت بیش از چهار دهه است که لمینیت تولید می کند و انواع مختلفی از کفپوش لمینت را به بازار ارائه می دهد. TimberCraft یک پانل واقع گرایانه با شکل چوبی است که کاملاً ضد آب است و به همین دلیل مناسب برای مناطق خانه در معرض خطر خیس شدن مناسب است.
Mohawk یک مارک کفپوش است که از سال 1878 وجود دارد. سری کفپوش RevWood Plus آنها با پوشش Hydroseal ™ ، یک پوشش ضد آب و ضد خش است. شما می توانید برای پوشش دادن حوادث و آسیب های حیوانات خانگی از محافظت All Pet Plus (یک ضمانت اضافی موجود) استفاده کنید.
Mannington گامی در تولید کفپوش دوستدار محیط زیست برمی دارد و در این نوع، لمینت ها از 70٪ مواد بازیافتی ساخته شده اند. همچنین این شرکت برای کیفیت بهتر هوا در داخل خانه به کفپوش خود گواهینامه FloorScore® را می دهد. مجموعه Mannington’s Restoration با انتخاب گسترده ای از رنگ ها و ویژگی های فناوری ضد آب SpillShield®Plus ارائه می شود.
نوشته های مرتبط:
- بازگرداندن (ریست کردن) منوها و نوار ابزارهای اتوکد 2025
- BIM در صنعت ساختمان چیست؟
- نرم افزار اتوکد بهتر است یا رویت؟
- ابزار Annotation در اتوکد چیست؟
- پایان کار ساختمان و مراحل و مدارک دریافت آن
- برگ سبز تعهد پایانکار یا اعلام اتمام عملیات ساختمانی و…
- پلات استایل اتوکد | آموزش رایگان Autocad
- Autocad Uninstall | نحوه حذف کامل اتوکد از ویندوز
- آموزش ۳Dmax | ویرایشگر Array در تری دی مکس
- آموزش رایگان Autocad | تبدیل اتوکد به گوگل ارث و…
دیدگاهتان را بنویسید