درباره کابینت ترموفویل بیشتر بدانید
در این مطلب از خانه معماری قصد داریم شما عزیزان را باویژگی ها، مزایا و معایب کابینت ترموفویل (ترموفیل) آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
کابینت یکی از اجزا و المان های بسایر مهم آشپزخانه است که باید حتما در این نقطه از منزل وجود داشته باشد. در غیر این صورت اوضاع آشپزخانه نابسمان خواهد شد. علاوه بر این، کابینت یک فاکتور برای طراحی و دکوراسیون داخلی است که منجر به زیباسازی و همچنین مرتب و منظم بودن فضای آشپزخانه می شود. به عبارتی تصور آشپزخانه بدون حضور کابینت غیرممکن است. رایج ترین نوع کابینت که از گذشته تا به امروز کاربرد زیادی در صنعت ساختمان سازی دارد، کابینت ام دی اف است که مقاومت و طول عمر بالایی دارد. روکش این کابینت ها معمولاً طبیعی و مصنوعی است که شامل: روکش های ملامینه، اکریلیک، ترموفویل، وینیل و HPL می باشد. هر کدام از این روکش ها دارای قابلیت های منحصر بفردی هستند.
کابینت ترموفویل چیست؟
کابینت ترموفویل در واقع نوعی کابینت ام دی اف است که با روکش ترموفویل پوشش داده شده و برای درب کابینت مورد استفاده قرار می گیرد. بدین ترتیب که لایه ای نازک از جنس وینیل را تحت فرآیند چسبی، حرارتی بر روی تخته چوب ام دی اف قرار می دهند. روکش های ترموفویل در طرح ها و رنگ های متنوعی تولید و به بازار عرضه می شوند و فضای آشپزخانه را به طرز عجیبی زیبا و خاص می کنند. در ادامه به معرفی و بررسی مزایا و معایب روکش کابینت ترموفویل می پردازیم:
مزایا و معایب کابینت ترموفویل
از جمله مزایای روکش های ترموفویل می توان به سطح صاف، یکدست و بدون درز اشاره کرد. این کابینت ها یکی از محصولات بسیار مقاوم در برابر رطوبت هستند و به همین دلیل پوسته پوسته نمی شوند. به طور کلی، روکش های ترموفویل ، طول عمر کابینت را تا حد زیادی افزایش می دهند. کابینت ترموفویل یکی از گزینه های اقتصادی و مقرون بصرفه برای تغییر دکوراسیون آشپزخانه است. به طوری که شما می توانید با هزینه ای کم با خرید این روکش ها، علاوه بر مقاوم سازی کابینت، فضای آشپزخانه تان را نیز جذاب و شیک کنید. روکش های ترموفویل در طرح ها و رنگ های زیبایی تولید شده و تمامی سلیقه ها را پوشش می دهند. تمیز کردن آسان یکی از مهم ترین مزایای کابینت های روکش شده با ترموفویل است و برای این کار تنها یک دستمال نرم و مرطوب لازم دارید.
روکش ترموفویل کابینت معایبی هم دارد: این روکش ها در صورت وارد شدن ضربه ناگهانی دچار آسیب شده و پوسته پوسته می شوند. این مورد در لبه های درب این نوع کابینت باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. مقاومت این کابینت ها در برابر مقاومت کم است و در صورت قرار گرفتن در معرض گرما و حرارت، روکش وینیلی بلند می شود. از آنجایی که جنس ترموفویل لایه ای نازک از وینیل است، در برابر پوسته پوسته شدن از مقاومت کمی برخوردار است. بهتر است از خرید کابینت های ترموفویل سفید رنگ چشم پوشی کنید، چرا که در گذر زمان رنگ آن به زردی می گراید و تازگی خود را از دست می دهد.
نکته
اگر از روکش ترموفویل بر روی کابینت ام دی اف آشپزخانه استفاده کرده اید، باید به این نکته توجه کنید که دیگر نمی توانید آن را رنگ آمیزی کنید و اگر آسیبی به آن وارد شود باید از روکش ترموفویل دیگر استفاده نمایید. البته خرید درب ترموفویل جدید می تواند گزینه مقرون به صرفه باشد.
خوب است بدانید ساخت روکش های ترموفویل با استفاده از دستگاه پرس خلا صورت می گیرد و بعد از قرار گرفتن درب کابینت و بخش جلویی دراور در دستگاه پرس، لایه ای انعطاف پذیر و نرم از وینیل بر روی آن قرار می گیرد. بعد از این که درب دستگاه بسته شد، هوا از محفظه ای به صورت وکیوم خارج می شود. در نهایت ، فشار بالا تحت خلا و چسب زیر ورقه وینیل منجر به پرس شدن ورقه ترموفویل بر روی درب کابینت می گردد.
تفاوت کابینت ترموفویل با کابینت چوب طبیعی، لمینت و ملامین
کابینت های ترموفویل زیبایی و جذابیت کابینت چوبی را ندارد. احتمالاً شما هم موافق این نظر هستید که کابینت چوبی زیباترین و شیک ترین نوع کابینت برای طراحی و دکوراسیون داخلی آشپزخانه است! همچنین مقاومت کابینت چوبی در برابر گرما، حرارت و ضربه در مقایسه با کابینت های ترموفویل بیشتر است. البته به دلایلی که گفته شد، قیمت کابینت چوبی بسیار گران تر از کابینت های ترموفویل است. مقاومت کابینت های ترموفویل در برابر رطوبت و آب نسبت به نوع چوب آن بیشتر و تمیز کردن و نگهداری از آن، راحت تر از کابینت های چوبی است.
متاسفانه در ساخت روکش های ترموفویل از این متریال استفاده نمی شود و ورقه های باریک وینیل جایگزین ترموفویل می گردند. از این رو روکش های ترموفویل موجود در بازار خواص واقعی این متریال را ندارند. معمولاً افراد فرق بین کابینت های روکش ملامین و لمینت را با ترموفویل تشخیص نمی دهند و دچار اشتباه می شوند. ورقه های ملامین و لمینت از ترموفویل باریک تر است و بر روی یکدیگر چسبانده می شوند. یکی از مزایای لمینت و ملامین، قابل بازیافت بودن تکه های اضافی آن است که در مورد ترموفویل چنین نیست.
جمع بندی نهایی
در این مطلب به معرفی مزایا و معایب روکش های ترموفویل برای کابینت پرداخته شد، ولی منظور این نیست که شما عزیزان را تشویق به خرید این محصول و یا منصرف نمودن از خرید آن نماییم. استفاده از روکش ترموفویل برای کابینت آشپزخانه امری کاملاً شخصی و سلیقه ایست که هر فردی مطابق با سلیقه و سبک دکوراسیونی که در آشپزخانه خود دارد، می توان نسبت به خرید آن اقدام نماید. با توجه به قیمت و مزایایی که کابینت ترموفویل دارد، احتمالاً برای افرادی که به دنبال خریدی ارزان و به صرفه و به دنبال آن تغییر در آشپزخانه خود هستند، مناسب و ایده آل خواهد بود.
نوشته های مرتبط:
- پایان کار ساختمان و مراحل و مدارک دریافت آن
- برگ سبز تعهد پایانکار یا اعلام اتمام عملیات ساختمانی و…
- خانه ای کنار دریاچه در پریرا، کلمبیا
- موزه Boola Bardip
- تسهیلات پروازهای ورودی فرودگاه بین المللی سیاتل-تاکوما
- پروژه نوسازی خانه دیوار آجری در هند (Brick Screen House)
- خانه فشرده کارست
- خانه معماری | نمای ترموود؛ لوناوود
- مقایسه دکوراسیون داخلی با طراحی داخلی
- دکوراسیون به سبک مدیترانه ای
دیدگاهتان را بنویسید