رادیاتور شیشه ای چیست؟
در این مطلب از خانه معماری قصد داریم شما عزیزان را با مزایا و عملکرد رادیاتور شیشه ای که مدرن ترین سیستم گرمایشی در قرن حاضر است، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
یکی از امور ضروری و بسیار مهم در هر ساختمان، نصب و راه اندازی سیستم های گرمایشی است. یکی از انواع سیستم های گرمایشی، سیستم حرارت مرکزی است که با انتقال گرما از موتورخانه یا پکیج به رادیاتور منجر به گرم شدن فضای داخل ساختمان می شود. رادیاتورها به عنوان توزیع کننده حرارت تولید می شوند و انواع مختلفی دارند. یکی از انواع رادیاتورهای مدرن، رادیاتور شیشه ای است که گرمایش ساختمان را تامین می کند. علاوه بر این به عنوان نوعی وسیله دکوراتیو نیز مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از ویژگی های این نوع رادیاتور این است که می توانید آن را به سازنده سفارش دهید و تصاویر دلخواهتان را بر روی آن حک کنید.
رادیاتور شیشه ای، وسیله ای دکوراتیو در دکوراسیون داخلی
رادیاتور شیشه ای یکی از مدرن ترین نوع رادیاتورهای موجود در بازار است است که قدم به عرصه دکوراسیون داخلی نیز گذاشته و بسیار مورد توجه افراد قرار گرفته است. ظاهر متفاوت و کارایی بالای این رادیاتورها در مقایسه با رادیاتورهای ساده قدیمی از دلایل محبوبیت آن ها در بین مردم می باشد. سیستم های گرمایشی سنتی و قدیمی به دلیل ظاهر نازیبا و یا سایز بزرگشان، معمولاً در جایی خارج از دید در ساختمان تعبیه می شوند. ولی رادیاتورهای شیشه ای به دلیل ظاهر خاص خود به زیباسازی فضا کمک شایانی کرده و به عنوان یکی از لوازم دکوراتیو مورد استفاده قرار می گیرند.
در گذشته و در خانه هایی که به سبک سنتی ساخته می شدند، جای بیشتر رادیاتورها در زیر پنجره بود که هدر رفت انرژی گرمایی را به همراه داشت. ولی امروزه و با پیشرفت تکنولوژی، سیستم های گرمایشی از جمله رادیاتورها هم از لحاظ سایز کوچک تر شده و هم از لحاظ ظاهر زیباتر طراحی می شوند. علاوه بر این طراحی آن ها به گونه ای است که مصرف انرژی را تا حد زیادی کاهش می دهند.
رادیاتورهای شیشه ای فاقد اجزای متحرک هستند، از این رو نیازی به نگهداری و تعمیرات ندارند و در نتیجه هزینه نگهداری و یا سرویس کردن برای آن ها حذف می شود. جالب است بدانید، قیمت رادیاتورهای شیشه ای در مقایسه با سیستم گرمایش از کف پایین تر است و از سیستم های گرمایشی بسیار کارآمد به شمار می روند. به این دلیل که در مصرف انرژی به میزان قابل توجهی صرفه جویی می کنند. اگر به فکر صرفه اقتصادی و پس انداز پول خود هستید و نیاز به سیستم گرمایشی دارید، خرید این رادیاتورهای شیشه ای را اکیداً توصیه می کنیم. چرا که خرید آن ها در طولانی مدت از نظر اقتصادی مقرون بصرفه می باشد.
مزایا و عملکرد رادیاتور شیشه ای
همان طور که در بالا گفته شد، رادیاتورهای شیشه ای یکی از مدرن ترین و جدیدترین مدل های رادیاتور هستند و از انعطاف پذیری بالایی در طرح, رنگ و زیبایی برخوردارند. مشتریان و علاقه مندان به خرید این رادیاتورها می توانند طرح و اسلاید مورد نظر را مطابق با سلیقه خود انتخاب نمایند. رادیاتورهای شیشه ای را می توان بر خلاف سیستم های گرمایشی دیگر از قبیل: بخاری, انواع شومینه و رادیاتورهای معمولی که باید در بخش های معینی از خانه نصب و جاسازی کرد، در هر جایی که مناسب با نمای داخلی است، نصب و تعبیه نمود.
یکی از مهمترین مزایای این رادیاتورها، عدم نیاز به تعمیرات و نگهداری است. چرا که در ساخت آن ها هیچ گونه تجهیزات جانبی که نیاز به مراقبت و تعمیر داشته باشد, استفاده نمیشود. ولی همانطور که می دانید سیستم های گرمایشی دیگر بعد از مدتی کار کردن باید حتماً سرویس شوند. عدم نیاز به مراقبت و نگهداری باعث شده تا رادیاتورهای شیشه در طولانی مدت بسیار کم هزینه باشند.
در ساخت و تولید رادیاتور شیشه ای که با عنوان رادیاتور تزئینی نیز شناخته می شود، شیشه سکوریت سخت شده با ضخامت ۱۳ میلی متر مورد استفاده قرار می گیرد و درون بافت این شیشه یک المنت شیشه ای تعبیه می شود. عملکرد رادیاتور شیشه ای بدین صورت است که: به محض روشن شدن المنت, کل شیشه گرم می شود و گرمای حاصل را به فضای بیرون انتقال می دهد. جالب است بدانید حرکت هوایی که توسط رادیاتورهای شیشه ای گرم می شود، به دلیل داشتن چگالی پایین، به سمت بالا است و هوای سرد در پایین قرار میگیرد. جالب تر این که، رادیاتور شیشه ای، هوای سرد پایین را نیز گرم کرده و به بالا منتقل میکند. بدین ترتیب و در نتیجه این جا به جایی هوایی، کل فضای خانه گرم میشود.
نکته
رادیاتورهای شیشه ای با رادیاتورهای معمولی، تفاوت هایی دارد: تفاوت اصلی این دو رادایاتور در استفاده از سیستم های لوله کشی می باشد. همان طور که می دانید برای نصب و راه اندازی رادیاتورهای معمولی و سنتی باید حتماً لوله کشی انجام شود، ولی در نصب رادیاتورهای شیشه ای نیازی به سیستم لوله کشی نیست. به همین دلیل هیچ اتلاف انرژی از طریق لوله ها اتفاق نمی افتد. رادیاتورهای شیشه ای بلافاصله پس از روشن شدن، تمام گرمای تولید شده را به خانه انتقال می دهند. از این رو هیچ گونه هدر رفت انرژی وجود ندارد. به عبارتی می توان گفت ، بازده رادیاتورهای شیشه ای صد در صد است!
همان طور که گفته شد، رادیاتورهای شیشه ای را می توان در هر قسمتی از خانه که می خواهید، نصب کنید. به بیانی دیگر هیچ محدودیت مکانی برای نصب این رادیاتورها وجود ندارد. این رادیاتورها دارای ریموت کنترلی هستند که به راحتی و از هر قسمتی از خانه آن را کنترل نمایید. البته برخی از رادیاتورهای شیشه ای به جای ریموت کنترل، با دو شاخ به پریز برق وصل می شوند. برخی از این رادیاتورها از قابلیت کنترل دما برخوردارند و تنظیم دمای آن ها با یک ریموت کنترل به راحتی امکان پذیر است. عملکرد برخی از نمونه های غیر قابل کنترل به مانند رادیاتورهای معمولی است و با یک دکمه، روشن و خاموش می شوند. این نوع از رادیاتورهای قابلیت تنظیم دما ندارند و دمای آن ها بر روی یک درجه مشخص در کارخانه سازنده تنظیم شده است.
نوشته های مرتبط:
- بازگرداندن (ریست کردن) منوها و نوار ابزارهای اتوکد 2025
- BIM در صنعت ساختمان چیست؟
- نرم افزار اتوکد بهتر است یا رویت؟
- ابزار Annotation در اتوکد چیست؟
- پایان کار ساختمان و مراحل و مدارک دریافت آن
- برگ سبز تعهد پایانکار یا اعلام اتمام عملیات ساختمانی و…
- پلات استایل اتوکد | آموزش رایگان Autocad
- Autocad Uninstall | نحوه حذف کامل اتوکد از ویندوز
- آموزش ۳Dmax | ویرایشگر Array در تری دی مکس
- آموزش رایگان Autocad | تبدیل اتوکد به گوگل ارث و…
دیدگاهتان را بنویسید