با نکات اجرایی کف و قرنیز پنجره آشنا شوید
در این مطلب از خانه معماری قصد داریم شما عزیزان را با نکات اجرایی کف و قرنیز پنجره آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
کف و قرنیز پنجره چیست؟
قرنیز بالای پنجره در حقیقت قطعه سیمانی تقریبا 20 سانتی متری است که در بالای پنجره ها قرار می گیرد. این قطعه از ریختن برف و باران به صورت مستقیم بر روی پنجره جلوگیری می کند. کف پنجره یا Window-sill در خارج از پنجره قرار دارد که در حقیقت قطعه بتونی است که لبه آن در حدود 5 سانتی متر از دیوار مجاور جلوتر می باشد. در این محل می توان آبچکان ایجاد کرد و این قطعه که به سمت خارج پنجره شیب دارد. کف پنجره در واقع برای هدایت آب های جاری شده از سطح پنجره به خارج از آن طراحی و ساخته می شود و به وسیله بتن در محل ریخته می شود. همچنین می توان آن را توسط قطعه ای از سنگ یا ورق آهن نیز اجرا نمود.
ابزار کار مورد نیاز در اجرای سنگ کف پنجره عبارتند از: دستگاه سنگ برش، ریسمان کار، تراز و متر، کمچ و ماله، فرقون و استانبولی. وسایل ایمنی شخصی در هنگام اجراى سنگ کف پنجره ها عبارتند از: کلاه ایمنی، دستکش لاستیکى و کفش و لباس کار. مصالح مورد نیاز در اجرای سنگ پنجره ها عبارتند از: انواع سنگ پنجره، ملات ماسه و سیمان، سنگ و پودر خاک سنگ و همچنین سیمان.
مراحل اجرای سنگ کف پنجره
مراحل اجرای سنگ کف پنجره به ترتیب عبارتند از: تراز کردن و هم باد کردن سنگ های کف پنجره، برش سنگ با دستگاه سنگ برش برقی در ابعاد و اندازه های مختلف، اجرای سنگ کف پنجره ها و در نهایت نصب سنگ کف پنجره. لازم به ذکر است، کف درگاه به قطعه سنگی یا موزاییکی به عرض تقریبا 30 سانتیمتر اطلاق می شود که در جلوی پنجره از داخل اطلاق نصب می شود و لبه آن از دیوار مجاور آن جلوتر می باشد. کف درگاه برای ایجاد سطحی محکمتر از گچ نصب می شود و تمام کف پنجره را پوشش می دهد.
نوشته های مرتبط:
- پایان کار ساختمان و مراحل و مدارک دریافت آن
- برگ سبز تعهد پایانکار یا اعلام اتمام عملیات ساختمانی و…
- خانه ای کنار دریاچه در پریرا، کلمبیا
- موزه Boola Bardip
- تسهیلات پروازهای ورودی فرودگاه بین المللی سیاتل-تاکوما
- پروژه نوسازی خانه دیوار آجری در هند (Brick Screen House)
- خانه فشرده کارست
- خانه معماری | نمای ترموود؛ لوناوود
- مقایسه دکوراسیون داخلی با طراحی داخلی
- درباره خرپا و انواع آن بیشتر بدانید
دیدگاهتان را بنویسید