آشنایی با روش های نماسازی ساختمان و نصب سنگ
در این مطلب با روش های نماسازی ساختمان و نصب سنگ آشنا خواهید شد، با ما همراه باشید. به طور کلی، نصب سنگ در نمای ساختمان از 2 دو طریق انجام می شود که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت:
نماسازی ساختمان و نصب سنگ به روش خشک
یکی از روش های نصب سنگ نما، روش خشک است. در این روش، توسط مهارهایی، سنگ نما را به دیوار پشت کار تثبیت می کنند. در روش خشک، بین دیوار پشت کار و سنگ نما یک فضای خالی در نظر گرفته می شود. انواع روش ابزار مهاربندی، عبارتند از: مهارهای باربر، مهارهای مرکب که ترکیبی از مهارهای باربر و نگهدارنده است، مهار سطحی و مهار سقف.
نماسازی ساختمان و نصب سنگ به روش تَر
در روش تر که یکی از روش های معمول برای نصب سنگ نما است، از یک ماده چسباننده مانند ملات استفاده می شود. این ماده در فضای بین سنگ و دیوار پشت کار قرار می گیرد.
روش های صحیح نماسازی ساختمان و نصب سنگ
روش های صحیح نصب سنگ نما عبارتند از: استفاده از لقمه سنگ ها، استفاده از مفتول و سیم، اسکوپ سنگ با قلاب اسکوپ و همچنین خشکه چینی نما و یا شاسی کشی.
روش لقمه سنگ ها
برای نصب سنگ هایی که ضخامت کم دارند و امکان شیارزنی یا سوراخ کردن ضخامت وجود ندارد، این روش گزینه ای مناسب است. در روش لقمه سنگ ها، ابتدا: یک تکه سنگ را به صورت هرمی ناقص برش می دهند و سپس سطح قاعده را با چسب مخصوص به پشت سنگ پلاک می چسبانند. بعد از این مرحله و پس از خشک شدن و اتصال کامل دو سنگ به یکدیگر، سنگ پلاک بر روی دیوار نصب خواهد شد. سنگ و دیوار را بعد از این مرحله باید با آب خیس کرد و در نهایت پشت آن را دوغاب سیمانی ریخت.
روش مفتول یا سیم
روش مفتول یا سیم برای سنگ هایی مناسب است که امکان به وجود آوردن شیار در قطر سنگ وجود داشته باشد. در این روش، ابتدا: شیاری در دو سر سنگ پلاک ایجاد می کنند و مفتولی که ترجیحا گالوانیزه باشد را به قطر حداقل 2 میلی متر از دو شیار عبور می دهند. در مورد سنگ هایی که ضخامت کم، بین 10 الی 12 میلی متر دارند، مانند سنگ تراورتن، که در هنگام ایجاد شیار احتمال شکستگی وجود دارد، از دستگاه فرز مینی سنگ استفاده می گردد. در مرحله بعد، دو سر آزاد به یکدیگر گره می خورد. وقتی که سنگ بر روی دیوار نصب شد، با دوغاب ماسه سیمان، دور تا دور مفتول را می پوشانند.
روش قلاب اسکوپ
روش قلاب اسکوپ برای سنگ هایی که قطر آن ها بیش از 3 سانتی متر است، استفاده می شود. در این روش، ابتدا: در ضخامت سنگ مورد نظر، 2 سوراخ ایجاد می شود. یک سر اسکوپ بر روی دیوار و سر دیگر آن بر روی شیار سنگ قرار می گیرد. این کار باید به گونه ای انجام شود که سوراخ اسکوپ در امتداد سوراخ سنگ قرار گیرد و توسط قلاب اسکوپ به سنگ ثابت می ماند. هر سنگ توسط 2 اسکوپ به دیوار وصل می شود. ملات مصرفی در این روش، ماسه سیمان است و فاصله سنگ از دیوار باید 3 سانتی متر باشد.
معرفی انواع اسکوپ سنگ
به طور کلی، دو نوع اسکوپ سنگ وجود دارد: اسکوپ پروانه ای ورق فولادی s37، در 3 ضخامت 0.7 و 0.9 و 1.25 میلی متر و اسکوپ زِد ورق فولادی s37 ، در 3 ضخامت 0.7 و 0.9 و 1.25 میلی متر.
نوشته های مرتبط:
- بازگرداندن (ریست کردن) منوها و نوار ابزارهای اتوکد 2025
- BIM در صنعت ساختمان چیست؟
- نرم افزار اتوکد بهتر است یا رویت؟
- ابزار Annotation در اتوکد چیست؟
- پایان کار ساختمان و مراحل و مدارک دریافت آن
- برگ سبز تعهد پایانکار یا اعلام اتمام عملیات ساختمانی و…
- پلات استایل اتوکد | آموزش رایگان Autocad
- Autocad Uninstall | نحوه حذف کامل اتوکد از ویندوز
- آموزش ۳Dmax | ویرایشگر Array در تری دی مکس
- آموزش رایگان Autocad | تبدیل اتوکد به گوگل ارث و…
دیدگاهتان را بنویسید