دانلود مقاله تحلیل استانداردهای طراحی تالار سنتی و رستوران

دانلود مقاله تحلیل استانداردهای طراحی تالار سنتی و رستوران

در این بخش مقاله تحلیل استانداردهای طراحی تالار سنتی و رستوران ارائه شده است و به تحلیل و بررسی اصول، ضوابط و استاندارد ها و برنامه فیزیکی رستوران ها و سالن های سنتی می پردازد و توضیحات کاملی را در این زمینه در اختیار دانشجویان گرامی قرار می دهد. مقاله تحلیل استانداردهای طراحی تالار سنتی و رستوران به صورت word و در ۱۰ صفحه تنظیم و گرد آوری شده است. در طراحی رستوران و تالار ها باید نکات و ضوابط زیر را مورد توجه قرار داد: نکات مهم در طراحی داخلی انواع رستوران و تالار، ظاهر رستوران و تالار، طراحی داخلی، انواع رستوران و تالار، مجموعه رستوران و تالاری، ایجاد یک فضای شاد و مطلوب، ساختمان مجموعه رستوران و تالارها، فضا های داخلی رستوران و تالار، سفره خانه سنتی، رستوران و تالارهای سنتی امروز، سفره خانه های الگوی جهانی، قهوه خانه در ایران، استاندارد های لازم برای طراحی رستوران و تالار، فضای رستوران و تالار، طراحی فضا، ارگونومی نور، ارگونومی مبلمان، ارگونومی صوت، فضا های مهمان، تعریف قهوه خانه‌ های سنتی، الگو های سقف در رستوران و تالار سنتی، سقف رستوران و تالار سنتی، سقف، برنامه فیزیکی رستوران و تالار سنتی، استاندارد ها و ضوابط طراحی رستوران و تالار، بنیاد های معماری سنتی ایران، طراحی داخلی در معماری سنتی، هفت اصل در طراحی – معماری داخلی، مشخصات سفره خانه های سنتی، مساحت زیربنا، زیربنای خالص، زیربنای ناخالص، مساحت سرانه، سرانه مبنا، رستوران و تالار، استاندارد فضا های لازم در رستوران و تالار، ابعاد انسانی و استاندارد های فضایی، تالار پذیرایی، آشپزخانه تالار، باغ تابستانی، سفره خانه سنتی، شرایط سالن پذیرایی، واحد کبابی و حلیم.

 

kharid-archome-ir

 

 

امتیاز شما به این مطلب

0

لطفا با امتیازدهی به این مطلب ما را در ارائه نوشته هایی بهتر یاری فرمایید:

User Rating: 3.85 ( 1 votes)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 2 = 10